jimi
napsal(a):
ještě další
Pěkný hadice, škoda že na těch fotkách nejsou dobře vidět. Kolik jich máš a jaký jsou to formy? Je to špatně vidět. Samci, samice? My máme samce southern/merauke. Tady je.
sharkulka
napsal(a):
Pěkný hadice, škoda že na těch fotkách nejsou dobře vidět. Kolik jich máš a jaký jsou to formy? Je to špatně vidět. Samci, samice? My máme samce southern/merauke. Tady je.
A ještě jedna když byl malej - je tu dobře vidět zbarvení. Nechceš hodit taky nějaký fotky kde bude líp vidět jak vypadaj? Fotky terárek by byly taky parádní.
sharkulka
napsal(a):
A ještě jedna když byl malej - je tu dobře vidět zbarvení. Nechceš hodit taky nějaký fotky kde bude líp vidět jak vypadaj? Fotky terárek by byly taky parádní.
ahoj,,,přikládám taky něco mojeho.....
amethystka
napsal(a):
ahoj,,,přikládám taky něco mojeho.....
tak tedy ještě jednu..... snad se přidaj i další....
amethystka
napsal(a):
tak tedy ještě jednu..... snad se přidaj i další....
já to má snad formy Kofiau a Sorong..ale nejsem si jist...snad někdo určí přesněji....
amethystka
napsal(a):
já to má snad formy Kofiau a Sorong..ale nejsem si jist...snad někdo určí přesněji....
ahoj...tak konečně na jarním sluníčku......
amethystka
napsal(a):
ahoj...tak konečně na jarním sluníčku......
kdo chová tyto hady ...prosím přiložte foto....
amethystka
napsal(a):
kdo chová tyto hady ...prosím přiložte foto....
po ránu....
amethystka
napsal(a):
a tak se k sobě tulej....
pro dnešní den...snad se někomu zalíběj....
amethystka
napsal(a):
pro dnešní den...snad se někomu zalíběj....
ahojky ...nyní jsou obě k prodeji...cena 6000 kč kus,bezproblémová zvířata ,délka 2 m ,Celou fotogalerii od mládí mohu zaslat.Obě možno bez problému brát do rukou.Jedná se o 2 samice.Tel-732266168.
jimi
napsal(a):
moje amethistiny
Tady je náš samec v novém teráku. Terárko zatím dolaďujeme, fotky celého brzo přidám.