Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2006 11:53

mám agamu vousatou prý je narozená vloni v červnu kdy je dospělá a mám jí začít krmit jednou za dva dny? měří 19cm bez ocasu a 42cm s ocasem dík smolda

5.4.2006 12:27

smolda napsal(a):
mám agamu vousatou prý je narozená vloni v červnu kdy je dospělá a mám jí začít krmit jednou za dva dny? měří 19cm bez ocasu a 42cm s ocasem dík smolda

Noo tak to jestli má tenhle kousek 42cm a je teprve z loňského června tak klobouk dolů.Dospělost se udává při délce těla,tj.bez hlavy a ocasu,13cm.Takové velikosti dosahují většinou někdy kolem 1 roku života.Můžeš ji samozřejmě už začít obden,je na to dost stará.Čím vším krmíš?

5.4.2006 12:40

vitticeps napsal(a):
Noo tak to jestli má tenhle kousek 42cm a je teprve z loňského června tak klobouk dolů.Dospělost se udává při délce těla,tj.bez hlavy a ocasu,13cm.Takové velikosti dosahují většinou někdy kolem 1 roku života.Můžeš ji samozřejmě už začít obden,je na to dost stará.Čím vším krmíš?

Zdravím!
Já mám P. vitticeps starou asi třičtvrtě roku a bez ocasu měří 14cm tak to se mi nějak nezdá, že červnová má 19cm Kdy P. vitticeps doroste max délky?

5.4.2006 13:09

smolda napsal(a):

no měřil jsem to i s hlavou změřim ještě samotné tělo a krmim cvrčkama zelí jabko a zobhobas

5.4.2006 14:01

smolda napsal(a):

Myslím že bude starší.Ten rok ji nejspíš bude.Ale na té fotce vypadá poměrně malá,ani bych to do ní neřek.Poměrně drobná hlava,ocas nijak zvlášt silný,pouze tělo má celkem vykrmené.

5.4.2006 14:50

vitticeps napsal(a):
Myslím že bude starší.Ten rok ji nejspíš bude.Ale na té fotce vypadá poměrně malá,ani bych to do ní neřek.Poměrně drobná hlava,ocas nijak zvlášt silný,pouze tělo má celkem vykrmené.

oprava bez hlavy a ocasu 12cm předtím jsem měřil s hlavou

7.4.2006 17:49

smolda napsal(a):
oprava bez hlavy a ocasu 12cm předtím jsem měřil s hlavou

Noo je to sice nepodstatné,ale zaujalo mě, její tělo měří bez hlavy 12cm a s hlavou 19cm.To má jako ta agama na obrázku 7cm dlouhou hlavu?

Přidejte reakci

Přidat smajlík