Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2006 14:18

spido1 napsal(a):
muj parek

Prosim pana ktery chova trnorepy ornata a stavi pro ne umele nory tak aby mi napsal priblizny postup chci jim vytvorit podobne podminky jako jsou v prirode.Dik Jester Liberec

14.4.2006 17:12

spido1 napsal(a):
Trnorep acanthinura

Kolik takový trnorep stojí a jak je chobvatelný? Jako jestli je náročný? Děkuji

14.4.2006 18:19

zdenek0s napsal(a):

Za muj parek jsem daval 5000kc jinak mladata se prodavaji asi tak od 2000 -2500kc.Narocny je na teplotu pod zarovkou snese teplotu az 60stupnu jinak potrebuje topny kamen na kterem se radi vyhrejvaji.Prevazne zere zelenou stravu listy pampelisek a jejich kvety hlavkovy salat cinske zeli apod.Co se tyce terarka tak je chovam v poustnim terariu pres den mam teplotu v celem terarku 35stupnu a pod zarovkou kolem 45stupnu jinak musi mit uva a uvb zarivku

15.4.2006 22:12

zdenek0s napsal(a):

Podle mě se mláďata prodávají už od 1.500 Kč, tedy od chovatele. Starší chovná zvířata jsou samozřejmě dražší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.4.2006 22:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

kajmanka napsal(a):
Podle mě se mláďata prodávají už od 1.500 Kč, tedy od chovatele. Starší chovná zvířata jsou samozřejmě dražší.

Trnorepové patří mezi zvířata u kterých je cena vzhledem k jejich poměrně velmi těžkému odchovu nízká.Zvířata jsou to velmi oblíbená a v podstatě každý zkušenější chovatel denních ještěrů se o jejich odchov pokusil.Chovatelů kteří je odchovávají je však stále jak šafránu a to v celosvětovém měřítku.Přesto je cena nízká-pravděpodobně díky dovozům z pžírody.Např.minulý rok jsme druh U.acanthinura u nás rozmnožili 2-Ota Knobloch 18 a já 30 mláďat.Cenu jsme stanovili společně na 2000 kč a pod tuto hranici nepůjdeme.Stále je to mnohem méně než u některých nepoměrně snáze odchovatelných gekonů či hadů.Všechna mláďata byla během několika týdnů pryč-CITES patrně přináší první ovoce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík