Zdravim, asi vcera mi nakladala rydleika vajicka a nepoznam presnu inkubacku telpotu ktora by im vyhovovala. Pocul som ze ziju v jaskyniach a tam je dost chladno a nerad by som to prehnal s teplotou aby neboli mladata deformovane a pod. Tiez su vajicka trochu vyschnute a nechcem na ne zrovna striekat vodu tak neviem ako ich tak na rychlo zvlhcit. Dufam ze bude stacit vzdusna vlhkost.
sauria
napsal(a):
Zdravim, asi vcera mi nakladala rydleika vajicka a nepoznam presnu inkubacku telpotu ktora by im vyhovovala. Pocul som ze ziju v jaskyniach a tam je dost chladno a nerad by som to prehnal s teplotou aby neboli mladata deformovane a pod. Tiez su vajicka trochu vyschnute a nechcem na ne zrovna striekat vodu tak neviem ako ich tak na rychlo zvlhcit. Dufam ze bude stacit vzdusna vlhkost.
Zdravím,před dvěma lety jsem odchoval ridleiky.Líhnul jsem je při teplotě 27-28 stupňů a všechna mláďata se vylíhla bez jakékoliv deformace.Pokud jsou vejce "trochu"vyschlé,stačí je celé zahrabat do vlhkého substrátu a sama by se měla "napravit".Pak udržujte substrát vlhčí,vdušná vlhkost je málo.Teda pokud používáte suchý tip inkubátoru.Ať se zadaří,držím palce...