Spolecny chov ruzne velkych suchozemskych zelv

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.4.2006 20:50

Zdravim všechny chovatele zelv.
Zajimalo, by me jake mate zkusenosti s chovem rozdilne velkych suchozemskych zelv. Chovam 3 dospele a 2 male horsfieldky oddelene v terariich, ale do venkovniho vybehu je chci dat dohromady. Pridavam i fotku,aby jste mohli posoudit jejich vzajemnou velikost.

30.4.2006 11:02

petrm napsal(a):
Zdravim všechny chovatele zelv.
Zajimalo, by me jake mate zkusenosti s chovem rozdilne velkych suchozemskych zelv. Chovam 3 dospele a 2 male horsfieldky oddelene v terariich, ale do venkovniho vybehu je chci dat dohromady. Pridavam i fotku,aby jste mohli posoudit jejich vzajemnou velikost.

ahoj já mám doma mládatko t .marginaty narozeno 05 a ted si budu pořizovat 40 leteho samce želvy čtyřprste takže mám v podstatě ješte větší problém=)chci moc aby se ten dědecek mněl fajn jelikož si to zaslouží...a chci aby byli kamaradi ale nevím a mám obavy..naštěstí mám velike prostory a velikou zahradu takže o případnou nesnášenlivost by bylo postaráno.Máš docela pěkné želvinky =)

9.5.2006 17:55

sanny napsal(a):
ahoj já mám doma mládatko t .marginaty narozeno 05 a ted si budu pořizovat 40 leteho samce želvy čtyřprste takže mám v podstatě ješte větší problém=)chci moc aby se ten dědecek mněl fajn jelikož si to zaslouží...a chci aby byli kamaradi ale nevím a mám obavy..naštěstí mám velike prostory a velikou zahradu takže o případnou nesnášenlivost by bylo postaráno.Máš docela pěkné želvinky =)

Já mám 2 želvy hermanni 2 a 7 let a je to v pohodě

13.5.2006 22:27

osmacice napsal(a):
Já mám 2 želvy hermanni 2 a 7 let a je to v pohodě

Takhle se mi venku prohaneji moje horsfieldky

13.5.2006 22:31

petrm napsal(a):
Takhle se mi venku prohaneji moje horsfieldky

a vsichni si dobre rozumi a nekteri az moc dobre

27.5.2006 22:38

sanny napsal(a):

40 - to ještě není věk dědečků :-)

27.5.2006 22:59

milan napsal(a):
40 - to ještě není věk dědečků :-)

ja som mal pokope dve jednorocne a jednu dvojrocnu T.hermanni...najprv ich ta starsia stale onuchavala a dokonca sa snazila do jednej kusnut ale po asi tak hodinke dvoch boli uplne kamaradske a az na nejake to onuchavanie si jedna druhu nevsimali...mali vsak v spolocenstve vacsiu chut do jedla...
kamarat ich ma viac a su uplne v pohode a vek je strasne rozdielny...:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík