Čím nahradit obyčejnou 25W žárovku ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2009 15:24
samy

XXX.XXX.49.27

Dotaz k zamyšlení. Čím nahrazujete obyčejné žárovky při vytápění terárií, když nám je přestali vyrábět...? Hlavně ti, co se nezásobili, tak jako já...

17.10.2009 16:13
lucifer

XXX.XXX.226.18

samy napsal(a):
Dotaz k zamyšlení. Čím nahrazujete obyčejné žárovky při vytápění terárií, když nám je přestali vyrábět...? Hlavně ti, co se nezásobili, tak jako já...

25W zatim jsou, nahrada az nebudou bude mozna nejspis halogenovymi, tech se ono "velmi chytre" narizeni vsemi milovane EU pokud vim netyka.

4.1.2010 11:44
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.151.22

lucifer napsal(a):
25W zatim jsou, nahrada az nebudou bude mozna nejspis halogenovymi, tech se ono "velmi chytre" narizeni vsemi milovane EU pokud vim netyka.

25w žárvky budou ještě několik let k dostání, používám je k výrobě líhním na plazy a papoušky, hledal jsem náhradu do budoucna, oběvil jsem žárovky vyráběné k vytápění terárií jsou 7-25W s různou výhřevností, cena 90kč kus, ty se vyrábět nepřestanou

4.1.2010 12:21
lucifer

XXX.XXX.40.107

Luboš Jedlinský napsal(a):
25w žárvky budou ještě několik let k dostání, používám je k výrobě líhním na plazy a papoušky, hledal jsem náhradu do budoucna, oběvil jsem žárovky vyráběné k vytápění terárií jsou 7-25W s různou výhřevností, cena 90kč kus, ty se vyrábět nepřestanou

byl by nejaky odkaz na ne? To by me docela zajimalo, ghlavne kvuli tomu nizkemu vykonu - spatne se shani cokoliv pod 25W.

Predem diky!

4.1.2010 15:04
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.151.22

lucifer napsal(a):
byl by nejaky odkaz na ne? To by me docela zajimalo, ghlavne kvuli tomu nizkemu vykonu - spatne se shani cokoliv pod 25W.

Predem diky!

odkaz si nepamatuji, není to pro mě aktuální tak jsem se jen dívat a bádal, ale je toho poměrně dost, myslim že jsem napsal do vyhledávače tobné žárovky nebo tak nějak

4.1.2010 19:17
samyasa

XXX.XXX.62.39

lucifer napsal(a):

také místo nich používáme halogeny

Přidejte reakci

Přidat smajlík