Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2006 10:47

žere axolotl vodní šneky? Jak velká nádrž je potřebná pro dva axolotly? je nutná filtrace a vzduchování?
Díky Hanka

12.5.2006 16:18

navel napsal(a):
žere axolotl vodní šneky? Jak velká nádrž je potřebná pro dva axolotly? je nutná filtrace a vzduchování?
Díky Hanka

ty menší v pohodě sežere.Já mám duo axíků v 100x40x20 a docela jim to stačí(vešla by se tam ještě min.jedna samice).Vzduchování je blbost,ale výkonej filtr by tam bejt měl(zas to s nima nesmí házet,maj radi svuj klid).

26.1.2009 14:59
f

XXX.XXX.197.174

navel napsal(a):
Díky Hanka

jak casto se jim ma menit voda? cetla sem, ze akvarko se ma cistit 1x - 2x tydne, ale nevim, jestli cistit znamena jen vycistit nebo proste vymenit vodu...?

26.1.2009 18:09
rrebbell

XXX.XXX.248.45

f napsal(a):
jak casto se jim ma menit voda? cetla sem, ze akvarko se ma cistit 1x - 2x tydne, ale nevim, jestli cistit znamena jen vycistit nebo proste vymenit vodu...?

16.3.2009 20:05
f

XXX.XXX.22.2

f napsal(a):

A este mam jeden dotaz, esi mi teda nekdo odpovi... Je lepsi je mi samotny nebo v paru?

Přidejte reakci

Přidat smajlík