Vlhkost v hadí místnosti / PatismusMatismus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.11.2009 19:06
breitensteini

XXX.XXX.158.33

Ahoj, máte někdo problém s vlhkostí v místnosti se zvířaty? Mám spor s ... ... kteří zadělávali okno, tvrdí že je to vlhkostí, já zase že to špatně zadělali, nebyla by to první špatně udělaná práce od nich. Připouští že v létě by to dělat nemělo, přesto to \"nemůže bejt jima\". (jiná firma dělala okna v koupelně, tam není sebemenší problém) viz foto...

24.11.2009 19:07
breitensteini

XXX.XXX.158.33

breitensteini napsal(a):
Ahoj, máte někdo problém s vlhkostí v místnosti se zvířaty? Mám spor s ... ... kteří zadělávali okno, tvrdí že je to vlhkostí, já zase že to špatně zadělali, nebyla by to první špatně udělaná práce od nich. Připouští že v létě by to dělat nemělo, přesto to \"nemůže bejt jima\". (jiná firma dělala okna v koupelně, tam není sebemenší problém) viz foto...

2

24.11.2009 19:08
breitensteini

XXX.XXX.158.33

breitensteini napsal(a):

3

Přidejte reakci

Přidat smajlík