Elahphe - mládě k dorostenci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2010 17:04
foxninja

XXX.XXX.239.2

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát do jedné ubikace, kde již sídlí 2,5 roku starý samec elaphe guttata guttata, mládě elaphe obsoleta obsoleta? Terárium je velké 100x50x50.
Předem děkuji za odpovědi.

28.2.2010 22:56
joesnake

XXX.XXX.48.214

foxninja napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli je možné dát do jedné ubikace, kde již sídlí 2,5 roku starý samec elaphe guttata guttata, mládě elaphe obsoleta obsoleta? Terárium je velké 100x50x50.

Ne, mládě bude stresované, může uhynout, případně ho velký had zalehne.

2.3.2010 07:38
douglas

XXX.XXX.148.71

foxninja napsal(a):
Dobrý den,

Dobrý den , také jsem míval několik druhů hadů pohromadě , myslím že u Vás by to neměl být také problém , hlavně aby terárium bylo osazeno dostatkem ůkrytů , na odpověď "joesnake" být Vámi bych nereagoval , vživotě jsem neslyšel že by had hada zalehnul je to až k smíchu a že by se vystresoval tak to mi také není známo , ano ale u dovezených a odchycených zvířat ve volné přírodě.V pohodě je k sobě dejte , tyhle dva druhy se určitě snesou , problém by byl pouze u korálovek , které jak je známo mají kanibalské sklony , hodně zdaru v chovu hadů Milan

2.3.2010 07:43
douglas

XXX.XXX.148.71

joesnake napsal(a):
Ne, mládě bude stresované, může uhynout, případně ho velký had zalehne.

To: joesnake větší hloupost jsem ještě neslyšel "had zalehne hada" můžu se zeptat? co chováte? nemáte vypsaný profil Milan.D

2.3.2010 22:38
samyasa

XXX.XXX.62.39

foxninja napsal(a):
Dobrý den,

Hadi co se neživěj jinejma hadama absolutně nemaj problém s velikostí spolubydlících. Je jim to fuk...běžně necháváme třeba mláďata živorodých hadů u rodičů, a jediný úskalí to má v krmení, kdy dospělí musí být tak nažraní, aby nesahali, když se tam člověk babrá s těmi prcky. Jinak naprosto v pohodě. A odpočívaj třeba všichni na jednom místě v "klubku".

Přidejte reakci

Přidat smajlík