Kousnutí jedovatým hadem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2006 21:58

Zde byla chyba ve špatné manipulaci s hadem. Autorem je Crotalus viridis viridis

1.6.2006 21:59

wita napsal(a):
Zde byla chyba ve špatné manipulaci s hadem. Autorem je Crotalus viridis viridis

a tady zase Trimeresurus albolabris

1.6.2006 23:32

wita napsal(a):

spíš založte téma ,,reakce lékařů a přátel,, na kounutí jedovatým hadem! To je vtip. Tomáš

karlík

2.6.2006 09:01
karlík

wita napsal(a):

Tatáž fotka na http://www.venomousreptiles.org /libraries/Snakebite%20Photos/4 ( bez mezery za "org" to nešlo vložit ) je s titulkem Hagen's Tree Viper, což dle mého je Trimeresurus hageni. Jinak všem rádoby chovatelům jed. hadů vřele doporučuji shlédnout celou fotogalerii před spaním.

2.6.2006 09:21

grassel ii napsal(a):
spíš založte téma ,,reakce lékařů a přátel,, na kounutí jedovatým hadem! To je vtip. Tomáš

To máš pravdu, že když to vidí lékaři tak jejich přístup - to je dobrý vtip

2.6.2006 09:29

karlík napsal(a):
Tatáž fotka na http://www.venomousreptiles.org /libraries/Snakebite%20Photos/4 ( bez mezery za "org" to nešlo vložit ) je s titulkem Hagen's Tree Viper, což dle mého je Trimeresurus hageni. Jinak všem rádoby chovatelům jed. hadů vřele doporučuji shlédnout celou fotogalerii před spaním.

Myslím,že není nutný na chov jedovatin koukat tak černě.Dobré stránky pro inspiraci-nás chovatelů jedovatých hadů jsou také na:
www.reptiles.de/Bissunf%C3%A4lle.htm

2.6.2006 22:17

kladno napsal(a):
Myslím,že není nutný na chov jedovatin koukat tak černě.Dobré stránky pro inspiraci-nás chovatelů jedovatých hadů jsou také na:
www.reptiles.de/Bissunf%C3%A4lle.htm

Chovám také jedovaté hady, takže vím o čem mluvím. Ale toto téma jsem vytvořil z důvodu toho, že čím dál častěji slyším: "Mám užovku červenou a chci jedáka, asi albolabrise nebo něco podobného"...tak chci aby věděli do čeho tito chovatelé jdou pokud to myslí vážně!

3.6.2006 09:01

wita napsal(a):
Chovám také jedovaté hady, takže vím o čem mluvím. Ale toto téma jsem vytvořil z důvodu toho, že čím dál častěji slyším: "Mám užovku červenou a chci jedáka, asi albolabrise nebo něco podobného"...tak chci aby věděli do čeho tito chovatelé jdou pokud to myslí vážně!

TI DOKTOŘI OPRAVDU NEJSOU NA NĚCO TAKOVÉHO PŘIPRAVENÍ, MŮŽE SE NĚCO STÁT! TOM

3.6.2006 11:09

grassel ii napsal(a):
TI DOKTOŘI OPRAVDU NEJSOU NA NĚCO TAKOVÉHO PŘIPRAVENÍ, MŮŽE SE NĚCO STÁT! TOM

Zdravím, jsem zdravotnický záchranář a pracuji na záchranné službě. K uštknutí hadem se často nedostáváme. Tento úraz se léčí symtomaticky, což je to, že se léčí příznaky. Není to proto, že by doktoři o tom nic nevěděli, ale proto, že antisérum má krátkou expiraci a mnoho vedlejších účinků, včetně vyvolání alergické reakce, která by v krajním případě mohla vést ke smrti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík