Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2006 11:52

Můj chamíček Rhampholeon brevicaudatus má jedno oko stále zavřené a to druhé jakoby vystouplé. Nereaguje ani když ho vezmu do ruky, má ho stále zavřené.Čím to může být??

3.6.2006 19:44

lena1 napsal(a):
Můj chamíček Rhampholeon brevicaudatus má jedno oko stále zavřené a to druhé jakoby vystouplé. Nereaguje ani když ho vezmu do ruky, má ho stále zavřené.Čím to může být??

Nevím čím to je, ale měl jsem to u calipráta . Samo se mu po čase otevřelo. Taky špatně přijímal potravu , ale i to přešlo cca do 14 dnů.

4.6.2006 19:50

lamerii napsal(a):
Nevím čím to je, ale měl jsem to u calipráta . Samo se mu po čase otevřelo. Taky špatně přijímal potravu , ale i to přešlo cca do 14 dnů.

na to napuchlé oko kapej ze stříkačky,pipety borovou vodu několikrát denně

5.6.2006 09:17

pavoukoid napsal(a):
na to napuchlé oko kapej ze stříkačky,pipety borovou vodu několikrát denně

No dobře, ale co s tím druhým okem, když ho vůbec nechce otevřít???? Jsem si jistá že ani nežere, mám se pokusit ho nějak nakrmit? Jak dlouho může vydržet bez žrádla? (máš ještě CD o Brevi...) chtěla jsem ho koupit v HK na burze ale nedorazil jsi.Dík L.

5.6.2006 17:34

lena1 napsal(a):
No dobře, ale co s tím druhým okem, když ho vůbec nechce otevřít???? Jsem si jistá že ani nežere, mám se pokusit ho nějak nakrmit? Jak dlouho může vydržet bez žrádla? (máš ještě CD o Brevi...) chtěla jsem ho koupit v HK na burze ale nedorazil jsi.Dík L.

Jo to je pravda tu borovou vodu jsem kapal na to co nešlo otevřít . A zřejmě to pomohlo. A krmil jsem ho natrhanejma cvrčkama obalenýma v mleté sépiovce. Byla to práce , ale pomohlo to.

6.6.2006 17:41

lena1 napsal(a):

Cd ještě mám a můžu klidně dodělat-to není problém.

11.6.2006 13:33

pavoukoid napsal(a):
Cd ještě mám a můžu klidně dodělat-to není problém.

Bohužel, musím oznámit, že chamíček svůj boj prohrál. Pavouku, máš ještě toho samečka?

Přidejte reakci

Přidat smajlík