Otevřená rána - naléhavé

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2005 17:58

Prosím o radu. Mám hroznýše královského a nedávno jsem na čumáku spozoroval stroupek (zřejmě od kousnutí myší). Dnes v noci je po svleku a stroupek se odloupl se starou kůží. Na čumáku se objevila otevřená rána (nemokvá). Prosím o radu co mám dělat, zda vyhledat lékaře, atd... Děkuji

18.6.2005 17:54

jam brno napsal(a):
Prosím o radu. Mám hroznýše královského a nedávno jsem na čumáku spozoroval stroupek (zřejmě od kousnutí myší). Dnes v noci je po svleku a stroupek se odloupl se starou kůží. Na čumáku se objevila otevřená rána (nemokvá). Prosím o radu co mám dělat, zda vyhledat lékaře, atd... Děkuji

Ahoj,
ranka je drobná a pokud nemokvá, jak pises, není potreba dále nic delat. Po nekolika svlecích se rana ztrati.

26.6.2005 17:58

jam brno napsal(a):

Můžeš použít přípravek-"Solutio methylrosanilini",kterýmu se lidově říká "fialka" a prodávají ho v lékárně,akorát pozor-obarví vše kolem,než zaschne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík