Chtěl jsem zde jen poblahopřát pánům Gilarovi a Bohmovi k takovému úžasnému úspěchu, ale budu to muset trošičku okomentovat. Narodil jsem se jako Čech, celý život žiju v našem malém mizerném státečku a pomalu už mě i přestávají udivovat podobné výlevy, jaké zde prezentuje človíček pod nickem eryx. Dle mého názoru se jedná o velice rozumově střídmě vybaveného jedince, jelikož, kdyby mu pán Bůh nadělil do té škatulky co nosí na krku trošičku více rozumu, nikdy by sem nenapsal více než jen krátkou gratulaci. Jenže to je bohužel u našeho slabomyslného národa největší problém, neumíme si vážit ani sami sebe a svých úspěchů, natož potom úspěchů těch druhých. To co pánové Gilar a Bohm dokázali a stále dokazují, nedokázal ve šlechtění hadů určitě nikdo ze zde přítomných. To co mluví s "eryxe" je prostě jen bledá závist, ale to je právě špatně. Měli bychom být na takový úspěch hrdí a ne jej veřejně na podobných fórech kritizovat, ale to by si měl uvědomit každý z nás, jinak nemáme jako národ ve světě budoucnost.
Abych tedy ukončil toto mé pro některé jistě nepříjemné povídání, ještě jednou oběma pánům gratuluji a přeji mnoho podobných úspěchů.
S pozdravem Všem PT