Agama kočičinská - zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2010 12:14
peta_k

XXX.XXX.135.144

Zdravím všechny chovatele ,
již delší dobu hledám na iFauně fórum Agam Kočičinských, žel žádné tu neni. Proto jsem jej založil, cílem je aby se mohli chovatelé pochlubit jak se jejich mazlíčci mají, jaké mají jejich agamky problémy, různé otázky, odkazy na foto apod...prostě abychom měli kde pokecat ;) tudíž doufám že tento příspěvěk zde nebude zároveň ten poslední..

13.7.2010 13:30
black38

XXX.XXX.12.55

Zdravím, také mi zde chybělo stejné téma...Já mám samečka starý asi 2,5 roku a ted jsem mu koupil ještě dvě samičky, ale zatím je musím držet zvlášť, jelikož samičky jsou staré asi 4 měsíce. Zajímalo by mě, v jakých teráriích je chováte Vy, čím jim zpestřujete stravu a tak. Ty moje jsou všechny ochočené, občas volně běhají po bytě a vše v pohodě. Tyhle agamy si nemůžu vynachválit:-)

16.8.2017 22:41
PajaPriba

XXX.XXX.145.8

Nevíte o nějakém foru na inspiraci na terarium?
Jinak tohle je můj Agalijáš Honosný

29.9.2017 18:55
Daaaaandy5

XXX.XXX.9.82

Zdravím pořídil jsem si 5 dni zpatky mládě a.kočičinske mám ji v terarium 100x60x40 ( V x š x H ) mám nahore ÚV-b zarivku a níže topnou žárovku ze zverimexu zajímalo by mě jestli to tak je správně. Jak říkám agamu mám doma týden a zatím je většinou schovaná za listy na stěně, zatím tak 3-4x jsem ji viděl na větných jednou se už i koupala že byla celá ponořená, snažím se ji krmit cvrcky ale bohužel ještě se mi nepodařilo vidět jak je dlabe asi dva cvrcky zatím z 15 co dostala mi zalezla za pozadí teraria zbytek jsem nenašel tak doufám ze je snedla. Máme doma psa co chodí kolem teraria, četl jsem ze se agamy a psi ne kamarádi, myslíte ze do budoucna si agama zvykem ze kolem chodí i pes? Byl bych rad za nějaký rady co mám dělat správně kdy začít tak krmit z ruky a brát do ruky a jestli podle vzhledu teraria je vše správně.jinak abych nezapomněl podmínky teraria :zkoušel jsem teplotu pod žárovkou (15-20cm) a je tam tak 30-35stupnu jinak mimo prostor tak 24-26 stupňů, přes noc jsem Koukal ze to klesne k 21stupnu. Vlhkost mám tak 60-80% používám substrát lignocil. Tak doufám ze se najde někdo kdo mi pomůže do začátku přeji hezky večer

32mary

25.2.2020 13:00
32mary

XXX.XXX.193.212

Dobrý deň mám doma agamu asi ročnú, doteraz bolo všetko v poriadku, ale prestala jesť. Dávala som jej cvrčkov, ale zrazu ich nechce. Mučnych červov zožerie a len stále hrabe. Neviete mi poradiť?

Kočičínska

9.9.2020 20:39
Kočičínska

XXX.XXX.158.75

Dobrý den prodává někdo samce

Přidejte reakci

Přidat smajlík