Viděli jste to už někdy???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2010 12:35
osman77

XXX.XXX.106.5

Nedávno jsem našel malou, téměř mrtvou ještěrku. Zřejmě ji probralo teplo nebo se nestihla zazimovat. Vlezla do budovy otevřenými dveřmi. Zřejmě šla za teplem. Byla vyhublá a hodně slabá, takže jsem ji na zimu zařídil terárko a dal ji tam. Dostává jen cvrky a rychle roste. Jenže měla na ocasu bouli, za kterou ji zbytek ocásku odpadl. Nic neobvyklého, ovšem nezačal ji dorůstat jeden regenerát, ale rovnou dva ocásky (viz foto). Vypadá to fakt zajímavě :-) . Viděli jste to už někdy? Bylo to určitě letošní mláďe. Často jsem je vídával na kupě sutin u budovy.

Salg

11.1.2011 00:32
Salg

XXX.XXX.242.131

Abych řekl pravdu na něco takového jsem narazil v jedné knížce , psalo se tam že při regeneraci se muže stát taková to odchylka a dokonce byla ještěrka která těchto "ocasů" měla 7 proč se to stává a co to přesně způsobilo tam ale nepsali. smajlík

19.3.2011 22:16
tattoounderworld

XXX.XXX.213.151

jééé taky jsem chtěl vždycky ještěrku.. Bylo mi ji ale lito brat z venku.. Vypada drsně:-)

30.3.2011 15:36
samyasa

XXX.XXX.62.39

to je celkem běžné, že místo 1 regenerátu narostou 2- měla jsem doma i 2ocasého Tarentola delalandii a Anolis carolinensis

Přidejte reakci

Přidat smajlík