Hadi na Brněnské přehradě..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2006 22:50

santa1313 napsal(a):
Tohle jsem nafotil v pátek...

Tyjo co je to za druh hada??

17.6.2006 22:56

iman napsal(a):
Tyjo co je to za druh hada??

užovka podplamatá přeci... přírodopis, 7.třída ZŠ...

17.6.2006 23:48

jan kubat napsal(a):
užovka podplamatá přeci... přírodopis, 7.třída ZŠ...

Diky, priznam se, ze hady vubec neznam. Nemam je moc rad

18.6.2006 00:02

santa1313 napsal(a):

Nadhera

18.6.2006 21:32

santa1313 napsal(a):

Ahoj, prosim te, videl jsi celou akci az do konce? Myslim tim, jestli jsi videl, jak tu rybu zhltla. Ja jsem totiz nedavno sedela u reky pod hrazi a pozorovala jednu hadici, jak lovi rybu, ale vzdy byla tak velka, ze ji nedokazala snist. Zkousela to vsemozne a asi po 20 minutach plula pryc. Tady ta ryba mi taky prijde velka.

18.6.2006 22:04

badgie napsal(a):
Ahoj, prosim te, videl jsi celou akci az do konce? Myslim tim, jestli jsi videl, jak tu rybu zhltla. Ja jsem totiz nedavno sedela u reky pod hrazi a pozorovala jednu hadici, jak lovi rybu, ale vzdy byla tak velka, ze ji nedokazala snist. Zkousela to vsemozne a asi po 20 minutach plula pryc. Tady ta ryba mi taky prijde velka.

Bohužel jsem to až do konce neviděl...produsali kolem nějaký lidi a bylo po parádě...ale myslím že ji nezhltla...měla velký voči...na stejném místě(Rokle) jsem viděl loni mrtvou podplamatku,co se zadusila okounem...byl velkej a nepodařilo se jí ho vyvrátit...má ostrý ploutve...

20.6.2006 22:16

santa1313 napsal(a):
Bohužel jsem to až do konce neviděl...produsali kolem nějaký lidi a bylo po parádě...ale myslím že ji nezhltla...měla velký voči...na stejném místě(Rokle) jsem viděl loni mrtvou podplamatku,co se zadusila okounem...byl velkej a nepodařilo se jí ho vyvrátit...má ostrý ploutve...

Nedas tie fotky prosim ta na stranku www.plazyunas.com ? ak sa ti nechce posli mi ich na mail mino@plazyunas.com. Diky

Přidejte reakci

Přidat smajlík