Vykašli se na to - je to škoda peněz! ta velikost co píšeš ti nevydrží ani půl roku. Já měl terárko podstatně větší a po 4 měsících jsem dělal větší... má to 100x100x200cm.
Jinak na zadní stěnu jsem dal takový ten tvrdý bambus (rohož) co koupíš v Obi a je to super.... Hlavně tam dej hodně větví a třeba i poličku pod lampu někam nahoru
dominik577
napsal(a):
Diky za radu.A na kolik víde,tak velke terárium?
Já za to dal 10 tisíc. ale je to jen orientační cena. Jde to koupit a udělat levněji a naopak i mnohokrát dráž. Základ byly OSB desky, předek je sklo (2 tabule na pantech jako dveře), silikon, vruty, dekorace, světla atd.
Zdravím, potřeboval bych poradit, čím vyplnit mezery mezi korkem? Jestli nějakou pěnou, nebo něčím jiným? Přikládám obrázek. Děkuji Martin
Tak jsem to dodělal kousky korku a spáry vyplnil hnědým silikonem. Snad bude na tom korku držet. Martin
Vypadá to pěkně,já jsem ten korek řezal a brousil na takové čtverce a dával dohromady jako obklad dlaždicemi.Byla to hrozná práce,hroznýho bordelu,ale je to pěkný,zkusím najít nějaký foto.Tak je to tam i poznat.Lepený je to vše silikonem a nic se ještě nerozlepilo,přesto,že je to plocha jako hrom.Terko má 550 litrů
Taky jsem u toho trpěl, řezal jsem to plátkem na železo na balkoně. Dělal jsem to 3 dny. To bylo nervů. Nejprve to nařezat, potom aby to mělo nějakou plochu na přilepení a pak čím to přilepit, ničím nedrželo to. No a nakonec jak vyplnit ty mezery, aby tomu nevadilo UV, voda a nějak to vypadalo. Teď to nechám den větrat a bude to. No vlastně ještě tam udělat osvětlení. Jinak je to 120x60x60cm.
ještě jedna. Není to ještě hotové, ještě musím dodělat jednu žárovku a dát mu tam topnou folii, zatím tam má kolem 22°C, pod stovkou žárovkou 28°C.