Nespokojenost s firmou Teraria.kvalitne

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2011 18:08
karel.killich

XXX.XXX.87.20

Rad bych timto zpusobem vyjadril svoji nespokojenost s firmou "teraria.kvalitne" ( http://teraria.kvalitne.cz/). Nedavno jsem ackoliv za lepsi cenu prevzal OSB terarium, kteremu chybelo vetrani a nastesti jsem si zavcas vsiml ustipleho rozku ve skle, pan mi slibil napravu! Pro vetrani jsem si musel znova dojet (+dalsi cas a benzin ) ale sklo mi nebylo opraveno, udajne chybelo nacini. Pan slibil minule pondeli ze do minule stredy se u me zastavi a sjedna napravu. !! Obejdnal jsem si u nej dalsi praci a zaplatil a pry mi to bude do stredy dodano!! Pan mi od stredy nebere telefony, nereaguje na maily a absolutne me ignoruje ackoliv vi ze na to stale cekam kazdym dnem a brzi me to od dalsi prace. Dekuji za pozornost a berte toto jako upozorneni, protoze toto jejdnani se mi vazne nelibi a nejsem prvni kdo si takto stezuje.

23.5.2011 18:52
teraria.kvalitne.cz

XXX.XXX.26.22

1. Terarium sis přebíral osobě, kde jsem tě na větrání a sklo upozornil s čím jsi souhlasil.
2. Terarium tě stálo místo 4300 Kč tak 1000 Kč a to si ho ještě platil na splátky, tak chápu, že asi hrozně nespokojen.
3. Za budku si "zaplatil" dvěma krabičkama cigaret, budka bude v nejbližším možné termínu, jak se uvolní místo na řezaní, jak si sám chtěl, udělám ji ze "zbytků", aby byla levnější.

23.5.2011 23:14
karel.killich

XXX.XXX.87.20

To je uplne jedno kolik by co stalo. Rekl jste si o 1000 kc za terarium, mate je. Rekl jste o cigarety, mate je. Ja vzdy jednal slusne a podle dohody. Jenze ja mam porad sklo rozbite a na budku cekam uz skoro tyden a proste chci to na cem jsme se domluvili a urazi me ze neberete telefony, odepsat na mail kde se porad pripominam je taky problem. Proste a jednoduse doreste co jste slibil a ja nebudu mit potrebu neco takhle resit, sam od sebe z legrace to nedelam, tady jde o jednani.

24.5.2011 10:16
3filip3

XXX.XXX.223.55

Klasickej Drápal ... Už jen že,chtěl krabičku cigaret ,ty chtěl i tenkrát po mě ...smajlík

26.5.2011 14:57
djerbag

XXX.XXX.100.33

Nechápu jen jedno jaký Drápal??Já znám pána pod jménem Petr Ondrášek ......každopádně už jsem tu na něho také upozorňoval .....přesně jak to tu píšete, řekne Vám, že to pošle v pondělí, pak úterý, pak dělá mrtvého brouka, ve čtvrtek řekne,že v pátek a v pátek,že v pondělí a nakonec to přijde až ve středu celé poničené!! Co nezkurví on dodělá přepravní firma.Navíc mu pošlu fotky poničeného terária,že prý to u nich reklamuje a mě pošle peníze za to že mám doma poničené terárium, no pak reklamací vyřídí, ale že slíbil, že Vám to uhradí, na to už zapomene!!Terária jsou celá opatlaná silikonem,lišty odpadávají,každý šroub navrtanej na jinou stranu, no prostě hnus práce a hlavně to chování!! Já si musel sám nalepit lišty a to nejlepší 2 x poslal neobroušené skla, takže jsem si je ještě brousil sám a za to všechno dostal zaplaceno!!Teď ješte se terárium začíná rozjíždět, takže mě to bude stát další čas a peníze když nechci aby mi utekli 2 metroví hadi!!Nevím jak vy lidi, ale já od něho koupil rovnou 3 terária a tedˇ smajlík
Když vidím,že mu naběhlo více lidí tak začínám uvažovat o trestném oznámení!!

26.5.2011 18:10
teraria.kvalitne.cz

XXX.XXX.60.152

Pane Kříž proč se i po opakovaných výzvách neozvete přímo mě? Proč jste teraria nereklamoval rovnou u mě, ale musíte si vylívat srdíčko zde? Já snad můžu za to, že přepravce terarium rozbije? Dostal jste nové terarium v nejbližším možném termínu, stejně tak jak sem Vám dvakrát posílal nová skla, která rozbili. Sám jste si vyžádal věci na obroušení skel která jste dostal.
Asi jsem měl postupovat při reklamacích sklel a terarií s 30 denní lhůtou, aby jste čekal do těď, hold za dobrotu na žebrotu.
P.S. nejmenuji se Ondrášek, ale Ondráček a s panem Drápalem spolupracuji, na to se můžete zeptat kolegy Kilicha co píše výše, který nás oba potkal.
Petr O.

26.5.2011 20:36
djerbag

XXX.XXX.100.33

Pane Ondráček nechápu proč bych se měl obrátit na Vás .....pokud by jste chtěl jednat férově jak tu každýmu píšete tak by vše bylo jinak.A rozhodně jste mi žádné věci na přilepení lišt a obroušení skel nic neposlal !!! O tom jste pouze psal !! Přijde Vám to jako v pohodě,že Vám zákazník zaplatí za práci,kterou si potom udělá sám??No Vám to asi v pohodě přijde !!!

devil666

26.5.2011 22:02
devil666

XXX.XXX.224.13

Nechápu lidi co si stěžují v tomto a mnoha dalších příspěvcích. Když jste tak šikovní, že si koupená (nekvalitní) OSB terárka umíte opravit, tak proč si je prostě nezhotovíte sami. Myslim si si že na tom není nic těžkého. Bydlím v paneláku a když něco chci uříznout nebo obrousit tak se vždy někdo najde, kdo mi rád pomůže. Takže jediná rada je - přestaňte spoléhat na ostatní a zkuste to sami. smajlík

27.5.2011 07:49
3filip3

XXX.XXX.223.55

On každý asi nemá tolik času ,aby si mohl dělat terárka sám ... Proto se obrátí na někoho kdo je dělá ... Navíc já potřeboval skleněná a na ty bych si opravdu netroufl ,tak že asi tak ... Jinak co se týče firmy ,tak už nekomentuju jak je v něčem Drápal ,tak to stojí vždy za h... ... Filip Šudák

27.5.2011 11:49
kiklop

XXX.XXX.34.156

Aha pozor chytrak smajlík tak treba ja mam doma 3 celkem velka teraria. Jedno sem si delal sam opravdu to tezke neni ale ted ja chodim do skoly nekdo treba do prace a proto zrovna cas neni terarko sem delal vetsinou po vecerech takze to trvalo. Dalsi 2 sem si objednal zde http://www.michal-kola.cz/ terarka bylarychle zhotovena a odeslana pres DHL jedno bylo rozlozene to privezli az domu a druhe slozene pro to sem si sjel na jejich stanici a nic nebylo ani jednomu z nich. Takze opravdu jsou lidi co vi jak na to ale z nejakeho duvodu nemaji cas a je pro ne lehci si ho objednat. smajlík

27.5.2011 19:51
karel.killich

XXX.XXX.216.113

Dnes se pan Drapal ke me stavil, dodal mi budku, pomohl mi s opravou meho starsiho spatne tesniciho teraria, opravit predni sklo se pokusil, zavada skla je na spatnem miste, proto mi bude v pondeli dodano sklo nove, poradil mi i perfektne s chovem. Nyni je temer vse v poradku, skoda ze to neslo bez techto caviku... Nechci delat nikomu potize, nyni je vse temer OK, proto toto tema bude do nedele smazano.

20.4.2014 17:02
hmm.aha

XXX.XXX.109.227

Až na to, že žádnej Petr Ondráček neexistuje. Jeden Ondráček mu tam tak maximálně vypomáhal a zvedal mu telefony. Sice si nevybavuju jeho jméno, ale Petr to teda nebyl.smajlík

21.4.2014 17:16
michal.siegel

XXX.XXX.55.78

karel.killich napsal(a):
Dnes se pan Drapal ke me stavil, dodal mi budku, pomohl mi s opravou meho starsiho spatne tesniciho teraria, opravit predni sklo se pokusil, zavada skla je na spatnem miste, proto mi bude v pondeli dodano sklo nove, poradil mi i perfektne s chovem. Nyni je temer vse v poradku, skoda ze to neslo bez techto caviku... Nechci delat nikomu potize, nyni je vse temer OK, proto toto tema bude do nedele smazano.

Víte on tam zajel jenom kvůli tomuhle tématu. Kdybyste o něm veřejně nenapsal, jak se chová, drtil by Vás doteď. Čím déle to tu zůstane, tím lépe pro slušné lidi.

Michal Siegel

Přidejte reakci

Přidat smajlík