paco
napsal(a):
prosim o rady na vyrobu ter.steny pro chov vodnich zelv.Mozno zasilat i fota reseni vypusti ,topeni ,kladiste..... dekuji
Skús pozrieť stránku p. Prokopa: http://www.sweb.cz/pelusios , sú tam aj zaujímavé nákresy.
Toto je moje:
paco
napsal(a):
Dekuji neco takoveho potrebuji jednoduche na udrzbu a ucelne.Ale zajimam se o reseni vytapeni,filtrace,kladiste......
Na ľavej strane obrázku je vidieť odtok a výtok filtra a ohrievač. Na pravo je kladište a "schody".
Akvárko má 150*80 pôdorys a voda je do výšky 50 cm. Objem vody je teda 600l(mínus kladište). Ohrievam to 150W akváriovým ohrievačom s termostatom na asi 27°C. Filter je normálny vonkajší s max. prietokom 1200 l/h. Kladište má horný pôdorys 50*80 a v najhlbšom mieste má substrát v kladišti silu asi 25 cm. Substrát mám rašelinu s pieskom.
Ak chceš ešte niečo, rád odpoviem, ak to bude v mojich silách.
ado
napsal(a):
Na ľavej strane obrázku je vidieť odtok a výtok filtra a ohrievač. Na pravo je kladište a "schody".
Akvárko má 150*80 pôdorys a voda je do výšky 50 cm. Objem vody je teda 600l(mínus kladište). Ohrievam to 150W akváriovým ohrievačom s termostatom na asi 27°C. Filter je normálny vonkajší s max. prietokom 1200 l/h. Kladište má horný pôdorys 50*80 a v najhlbšom mieste má substrát v kladišti silu asi 25 cm. Substrát mám rašelinu s pieskom.
Ak chceš ešte niečo, rád odpoviem, ak to bude v mojich silách.
Dekuji za radu