Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2006 11:17

zdravim, mate nekdo prosim nejake info o tomto chameleonkovi?!dekuju moc za vsechny informace!!!

29.6.2006 13:33

novi37 napsal(a):
zdravim, mate nekdo prosim nejake info o tomto chameleonkovi?!dekuju moc za vsechny informace!!!

Co konkrétního by tě zajímalo?
Já mám párek, denní teplota 25-26°C a noční pokles něco pod 20°C. Je pravda, že na netu o nich skoro nic není. Taky těžko sbírám informace. Ale asi jim to u mě vyhovuje, protože se bez problémů páří a snůšky taky mám. Jen s inkubací je to složitější.

29.6.2006 15:16

lopina napsal(a):
Co konkrétního by tě zajímalo?
Já mám párek, denní teplota 25-26°C a noční pokles něco pod 20°C. Je pravda, že na netu o nich skoro nic není. Taky těžko sbírám informace. Ale asi jim to u mě vyhovuje, protože se bez problémů páří a snůšky taky mám. Jen s inkubací je to složitější.

ja sem prave slysel, ze se ze snusky vylihnou mladata i v terarku...tobe to tak nefunguje?!

29.6.2006 15:22

novi37 napsal(a):
ja sem prave slysel, ze se ze snusky vylihnou mladata i v terarku...tobe to tak nefunguje?!

To jsem slyšela u rampíků taky, ale nikdo mi to neřekl u temporalisů. Zatím vím jen o jednom člověku, kterému se podařila jedna snůška. Ale druhá taky ne. Chtělo by to, aby se ozvalo víc lidí. Ale viditelně se k tomu nikdo nemá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík