AnimalRep
napsal(a):
Pořídil jsem si želvu a chtěl bych jí udělat venkovní výběh na balkoně,mohli byste sem dát nějaké fotky pro inspiraci.Děkuji
doporučuji si nejdříve prostudovat potřeby zvířete, pak vybudovat zařízení a nakonec zvíře pořídit. Většina lidí dělá pravý opak a je to k újmě zvířátek.
Milan
milan
napsal(a):
doporučuji si nejdříve prostudovat potřeby zvířete, pak vybudovat zařízení a nakonec zvíře pořídit. Většina lidí dělá pravý opak a je to k újmě zvířátek.
Milan
Takové chytráky mám nejraději neporadí jen kritizujou.Želva má doma terarium 100x50x30(dxšxv) s UV zářivkou a žárovkou na vyhřáti,tak že si myslím že se má dobře a o teraristice toho taky něco vím protože jsem už odchoval stovky chameleonu a gekonu a chtěl jsem jenom fotky né rady.
AnimalRep
napsal(a):
Takové chytráky mám nejraději neporadí jen kritizujou.Želva má doma terarium 100x50x30(dxšxv) s UV zářivkou a žárovkou na vyhřáti,tak že si myslím že se má dobře a o teraristice toho taky něco vím protože jsem už odchoval stovky chameleonu a gekonu a chtěl jsem jenom fotky né rady.
Na Milana si moc nevyskakuj, protože už mnoha chovatelům dobře poradil. I ty možná jednou budeš za jeho radu vděčný.
AnimalRep
napsal(a):
podle mne fotka je taky rada. ale vzhledem k tomu že jsi odborník terarista, tak tvůj příspěvek je zcela zbytečný
Milan