martinamstaf
napsal(a):
Dobrý den,mám dotaz.Asi se mi rozmnožili švábi.Mám agamy vousaté.Neudělal jsem dobře terárium a pár mi jich zalezlo za zadní stěnu a asi si tam udělali hnízdo.Už jsem 5-6 kusů načapal venku v obýváku.Bojím se zamoření...Poradí někdo??Martin Most
ja doma použivam sprej Cobru a střikam 4 krat do roka preventivně taky se mi množi švaby syčivý potkanum a křečkum chytnaji
ondrejvlk
napsal(a):
Za prvé potkanům a křečkům bych nikdy nedal švába sič. protože je můžeš celkem dobře prodat zadruhé mají tvrdé telní články(nevým jak starýmy krmíš pokud mládaty tak je to jedno) radši jim dej cvrčka krmeného zeleninou to bude zdravejší.
Oni si ho dají určitě radši...
švaby krmim ve 4 měsicich a to je půlím cvrčky atd a davam taky
tady moc o cvrčky nestoji zkoušel jsem je prodavat 1 par 90,- jako v na vystavě pavouku v plzni abych jim nekazil kšefty prej to je moc a nikdo neměl zajem 5 paru za 100,- kč a takly nikdo nema zajem prej za 2 kč by brali tak jsem jim řekl at jdou do zveraků a daji za 1 ks 70 kč a asi po měsíci přišli že by brali 5 paru a ja jim řekl že neprodavam jsem drahej podle nich at si najdou levnějši MĚ konkurence nevadi naopak za konkurenci bych bil rad :-) tak nebudu prodavat a skrmim je :-)