sanny
napsal(a):
ahojda chovám želvy,mám cca 40 let stareho samce t.horsfieldii bohuzel nema papiry ale nutně mu sháním nevěstu ..už fakt nevím kde hledat...poradíte mi (samec je živen stále na zeleném a bohužel miluje jahody(už nám žadny nezbyly=( ) budu ráda za rady atd.. odpoledne dodám foto
ja mám samce hermanky a taky bych ho rad sparil... je nejakej moc aktivni :-)))
sanny
napsal(a):
ahojda chovám želvy,mám cca 40 let stareho samce t.horsfieldii bohuzel nema papiry ale nutně mu sháním nevěstu ..už fakt nevím kde hledat...poradíte mi (samec je živen stále na zeleném a bohužel miluje jahody(už nám žadny nezbyly=( ) budu ráda za rady atd.. odpoledne dodám foto
ahoj... já mám doma holku, t.horsfieldi.... Taky bez papírů a nevím jak je stará, našli jsme ji na silnici a nikdo se po ní nikdy nesháněl...
sanny
napsal(a):
joo lidi rada si pokecam o zelvach-namluvach atd ... takze moje icq je282-695-583 a nebo tady..
sanny
napsal(a):
je mocinko pekna ale podle fotek moc o veku nezjistime...chovas zelvy nebo mas jen tuuhle?
No snad to půjde poznat podle velikosti...