Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2006 10:50

ahojda chovám želvy,mám cca 40 let stareho samce t.horsfieldii bohuzel nema papiry ale nutně mu sháním nevěstu ..už fakt nevím kde hledat...poradíte mi (samec je živen stále na zeleném a bohužel miluje jahody(už nám žadny nezbyly=( ) budu ráda za rady atd.. odpoledne dodám foto

8.7.2006 15:22

sanny napsal(a):
ahojda chovám želvy,mám cca 40 let stareho samce t.horsfieldii bohuzel nema papiry ale nutně mu sháním nevěstu ..už fakt nevím kde hledat...poradíte mi (samec je živen stále na zeleném a bohužel miluje jahody(už nám žadny nezbyly=( ) budu ráda za rady atd.. odpoledne dodám foto

ja mám samce hermanky a taky bych ho rad sparil... je nejakej moc aktivni :-)))

8.7.2006 16:16

jungletekk napsal(a):

to věřim...=))

8.7.2006 19:13

sanny napsal(a):

ahoj... já mám doma holku, t.horsfieldi.... Taky bez papírů a nevím jak je stará, našli jsme ji na silnici a nikdo se po ní nikdy nesháněl...

8.7.2006 20:50

albona napsal(a):
ahoj... já mám doma holku, t.horsfieldi.... Taky bez papírů a nevím jak je stará, našli jsme ji na silnici a nikdo se po ní nikdy nesháněl...

je mocinko pekna ale podle fotek moc o veku nezjistime...chovas zelvy nebo mas jen tuuhle?

9.7.2006 11:12

jungletekk napsal(a):

jo jen tak btw... s tim samcem to myslim vazne.. je nadhernej... vek si netroufam tipnout, ale dospelej bude... ale je 100% zdravej a klidne si najdete fotky v nejaky my diskuzi....

9.7.2006 11:31

jungletekk napsal(a):
jo jen tak btw... s tim samcem to myslim vazne.. je nadhernej... vek si netroufam tipnout, ale dospelej bude... ale je 100% zdravej a klidne si najdete fotky v nejaky my diskuzi....

je fakt moc hezkej asi to bude mladoch oproti memu(soudím dle krunýře)

9.7.2006 11:32

sanny napsal(a):

joo lidi rada si pokecam o zelvach-namluvach atd ... takze moje icq je282-695-583 a nebo tady..

9.7.2006 21:42

sanny napsal(a):
je mocinko pekna ale podle fotek moc o veku nezjistime...chovas zelvy nebo mas jen tuuhle?

No snad to půjde poznat podle velikosti...

9.7.2006 21:44

albona napsal(a):
No snad to půjde poznat podle velikosti...

Ahoj, ono to u želv není jednoduché poznat tak nejak jak je stara... ale podle krunýře bych to videl ne na moc stare zvire... maximalne do 8let... ale je krasna

9.7.2006 22:02

paulin21 napsal(a):
Ahoj, ono to u želv není jednoduché poznat tak nejak jak je stara... ale podle krunýře bych to videl ne na moc stare zvire... maximalne do 8let... ale je krasna

no, bohužel má trošku prasklej krunýř...ale to ničemu nevadí, je tam z boku malinká skulinka....

11.7.2006 10:28

albona napsal(a):

neměl by jsi zajem mi ji prodat?

11.7.2006 11:49

sanny napsal(a):

to asi ne... už jsem začala v výrobou obrovského venkovního výběhu, asi 3,5 metru v průměru... a navíc už ji nějakej ten rok mám a nechtěla bych se s ní loučit.....

17.7.2006 22:09

sanny napsal(a):

a nechceš prodat ty toho želváka?

Přidejte reakci

Přidat smajlík