Odchytový samec - E.guttata

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.12.2011 19:24
euroviperidae

XXX.XXX.4.201

Pěkný večer,,

,,pokud mi něco moc příliš nerajcuje,tak to jsou gutaty a hroznýši,kdekoliv na zahr.a ostatních akcích
se jím snažím vyhnout,,zejména mutacím,formách,,blitec,,smajlíkALE,,
Včera jsem doplatkem za nějaké jedy získal v Hammu odchytového samce prý E.g.roasacea,kouše,smrdí,
má růžové břicho bez kresby,zcela funkční pachovky,asi 100 cm.Moc jsem ho nechtěl,ale víc jsem
nechtěl vézt domů to co šlo do výměny,,
So,,je to roscea??,,existuje ještě někdo kdo to v této podobě chová,,chce to někdo?,,popř.
může mi někdo dát samicku,,,dám to zimovat,,díky,,P.
P.S,,nějaký fotky mám a mohu poslat na mail,,

14.12.2011 20:13
euroviperidae

XXX.XXX.4.201

,,tak jako že užovkáři nic jo??,,článek znám,,znám i lepší,,zkušenosti,praxe,,tak mi aspon někdo nabídněte samicu,,smajlík

16.12.2011 08:46
balls

XXX.XXX.76.4

Dobrý den.
Pak tedy nechápu,proč jste se ptal o co jde,když článek dobře znáte.Chcete zkušenosti?Nikdy si neberte výměnou zvíře,které nechcete,zejména pak plonkové samce lokalit.Chcete praxi?Ta je taková,že napíšete prodejci zdali má a nebo by mohl sehnat samici.Na dalším Hammu dopárujte a pak věřím tomu že se Vám užovkáři ozvou.Nečekejte.ale nějaký velký zisk.Většina potencionálních kupujících se na Vás stejně bude dívat že je chcete natáhnout.

19.12.2011 18:20
euroviperidae

XXX.XXX.4.201

balls napsal(a):
Dobrý den.
Pak tedy nechápu,proč jste se ptal o co jde,když článek dobře znáte.Chcete zkušenosti?Nikdy si neberte výměnou zvíře,které nechcete,zejména pak plonkové samce lokalit.Chcete praxi?Ta je taková,že napíšete prodejci zdali má a nebo by mohl sehnat samici.Na dalším Hammu dopárujte a pak věřím tomu že se Vám užovkáři ozvou.Nečekejte.ale nějaký velký zisk.Většina potencionálních kupujících se na Vás stejně bude dívat že je chcete natáhnout.

Dobrý den,,

,,článek rozhodně jen stěží pomůže determinovat zda ta moje je rosacie.,,Pokud bych ho nechtěl,nepřistoupil bych výměnu,
chtěl jsme ho víc než zvířata která jsem za něho dal.Prodejce samicu nesežene,ta mu chcípla,to bylo první na co jsem se
ho ptal,,Guttek je jak sraček,,díval jsem se na nejedech,,nic co by bylo stejné jsem nenašel,,samé mutace,hybridi atd,,
proto šel dotaz,,Zisk??,,divím se,že se dá gutka ještě vůbec prodat o zisk mi vůbec nejde.Tak máte někdo takovou
guttku do páru??smajlík

19.12.2011 19:03
balls

XXX.XXX.76.4

Zdravím.
Píšete to správně,barevných mutací je zde strašně moc a odchovy pokud nejde o špek,jsou téměř neprodejné.
Malinko jiná situace je však u lokalit.Dopárovat rosaceu a nebo slowinski,je tak trošku oříšek.Pokud by jste dal do kupy pár,tak se určitě někdo ozve.Možná jsem to napsal trošku blbě,ale když si vemete cenu,za kterou koupíte hady + cesta Hamm a zpět(pokud pojedete jen pro ni) tak ten pár,který se Vám podařilo dát do kupy a zvýšil tím chovatelskou hodnotu necháte dejmetomu za 1200kč?Jsem si jistý,že uděláte velikou radost užovkářum.
Je to pouze muj názor a přeji at se Vám to podaří.

Přidejte reakci

Přidat smajlík