Kamarat mi poslal tuto("trosku upravenu")fotku hada,s otazkou ci viem co to je.No ja teda neviem,a nechce mi to prezradit!Mal som par typov,ale nespravnych.Viete mi pomoct(vraj ked to urcim,tak mi ho daruje).Dik!A.
mamex
napsal(a):
Kamarat mi poslal tuto("trosku upravenu")fotku hada,s otazkou ci viem co to je.No ja teda neviem,a nechce mi to prezradit!Mal som par typov,ale nespravnych.Viete mi pomoct(vraj ked to urcim,tak mi ho daruje).Dik!A.
Corallus hortulanus??Jinak mě nic nenapadá. A pokud to uhodnu tak mi ho daruje???
h vysin
napsal(a):
Teda mám takový pocit, že u Vás mam toho psohlavce...ten Váš kamarád ho má na svých stránkách. Je fakt pěknej, tak pokud bude ochoten ho opravdu darovat, tak má zájemce...
Si vytaz!Ja som si myslel ze je to mlada sanzinia,vidno ze sa nevyznam v hadoch!
Je to fakt pekne zviera!Ci Ti ju daruje neviem,to sa musis spytat jeho!
A
mamex
napsal(a):
Si vytaz!Ja som si myslel ze je to mlada sanzinia,vidno ze sa nevyznam v hadoch!
Je to fakt pekne zviera!Ci Ti ju daruje neviem,to sa musis spytat jeho!
A
Už jsem se ho ptal na cenu. Měl jsem o ně totiž zájem. Ale přijdou mi docela drahý...i když je to zase import, tak co bych chtěl že? Ale kdyby mi ho daroval, potom bych určitě neodmítl.