Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2006 22:03

Zdravím,
právě se chystám kupovat terárium pro agamy vousaté, ale vůbec nemám přehled jak terárium navrhnout a zařídit (interier) a proto bych potřebval nějakou inspiraci, můžete poslat nějaká fota svých terárii, díky...

13.7.2006 11:56

oniel7 napsal(a):
Zdravím,
právě se chystám kupovat terárium pro agamy vousaté, ale vůbec nemám přehled jak terárium navrhnout a zařídit (interier) a proto bych potřebval nějakou inspiraci, můžete poslat nějaká fota svých terárii, díky...

Když chvilku vydržíš,přidám sem fotky svýho novýho terárka se zadní stěnou.Zatím ho mám vyfocené, ale nedal jsem to do počítače.

13.7.2006 12:16

oniel7 napsal(a):
Zdravím,

Moje terárko

13.7.2006 15:30

oniel7 napsal(a):
Zdravím,

Vyhladaj starsie prispevky s touto tematikou,inspiraciu urcite najdes!A

13.7.2006 18:10

davecz napsal(a):
Moje terárko

Zdravím,
nemáš tohle terárko náhodou od Tomáše Mazucha z Teraechis? Mám taky od něj,tipoval bych to podle tý zadní stěny a interiéru.

13.7.2006 19:10

vitticeps napsal(a):
Zdravím,
nemáš tohle terárko náhodou od Tomáše Mazucha z Teraechis? Mám taky od něj,tipoval bych to podle tý zadní stěny a interiéru.

Jo mám ho od Tomáše Mazucha!!! Jsem s ním maximálně spokojenej, opravdu dobrá práce!!!!

13.7.2006 20:36

davecz napsal(a):
Moje terárko

Hmm, díky za foto, já bych si chtěl zařídit terárium s kameny v různých výškách, dřevo a větve, popř. rostliny, tak jsem zvědavý, jak to nakonec bude vypadat...

16.7.2006 13:12

mamex napsal(a):
Vyhladaj starsie prispevky s touto tematikou,inspiraciu urcite najdes!A

To je moje tereárko pro čendu (agama vousatá)

16.7.2006 13:18

agama cenda napsal(a):
To je moje tereárko pro čendu (agama vousatá)

A další

24.8.2006 11:48

oniel7 napsal(a):
Zdravím,

Tak už mám terárko zařízené, co vy na to? Ještě bych tam měl dát nějakou větev, ale jinak?

24.8.2006 11:49

oniel7 napsal(a):
Tak už mám terárko zařízené, co vy na to? Ještě bych tam měl dát nějakou větev, ale jinak?

Další

24.8.2006 12:48

oniel7 napsal(a):

parádní terárko, mohu se zeptat na rozměry a cenu? to vypadá minimálně na 2X1X1,5 metru ... jinak skupinka vitticepsek se tam náramně hodí... určitě tam dejte nějakou větev, aby měli kde šplhat... pozor, dominantní samec bude chtít být co nejvýš, aby měl rozhled a pokud budou i některé samice lézt na větev, bude je shazovat až poleze dolů. proto by to chtělo alespoň dvě větve a něco jako lávku mezi nima... je to jen můj názor, proto mne nikdo nekamenujte prosím... jen z vlastní zkušenosti mám, že samec si buď na samici lehne nebo ji shodí, když se mu plete na větvi pod nohy

Krtek

24.8.2006 12:59

tenerbiss napsal(a):
parádní terárko, mohu se zeptat na rozměry a cenu? to vypadá minimálně na 2X1X1,5 metru ... jinak skupinka vitticepsek se tam náramně hodí... určitě tam dejte nějakou větev, aby měli kde šplhat... pozor, dominantní samec bude chtít být co nejvýš, aby měl rozhled a pokud budou i některé samice lézt na větev, bude je shazovat až poleze dolů. proto by to chtělo alespoň dvě větve a něco jako lávku mezi nima... je to jen můj názor, proto mne nikdo nekamenujte prosím... jen z vlastní zkušenosti mám, že samec si buď na samici lehne nebo ji shodí, když se mu plete na větvi pod nohy

Krtek

To né, terárko má jen 110x40x50(v), celé jsem ho dělal sám, takže mě vyšlo nejdráchš sklo a ty kachle vzadu... Asi 1500,- + příslušenství... Musím se vypravit do lesa pro nějaké větve...

25.8.2006 22:09

oniel7 napsal(a):
To né, terárko má jen 110x40x50(v), celé jsem ho dělal sám, takže mě vyšlo nejdráchš sklo a ty kachle vzadu... Asi 1500,- + příslušenství... Musím se vypravit do lesa pro nějaké větve...

HMM pěkné.Z čeho máš to pozadí ???
Ale až na tu zářívku,ta vtom neni hezká

25.8.2006 23:24

agama cenda napsal(a):
HMM pěkné.Z čeho máš to pozadí ???
Ale až na tu zářívku,ta vtom neni hezká

To je obyčejná dlažba z Hornbachu... tu zářivku jsem tak dal z praktických důvodů než prezentačních...

Přidejte reakci

Přidat smajlík