Úniky cvčků z terária

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2006 09:20

Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s úniky cvrčků z terária v případě, že máte terárium s posuvnými dvířky. Právě se rozhoduji, jestli si mám nové terárium pořídit s těmito nebo s otevíracími dvířky na pant. Byl bych rád, kdybyste mohli dát na net pár fotek terárií s otevíráním na pant. Moc jsem jich neviděl. Díky Michal.

26.7.2006 14:25

michal bernhardt napsal(a):
Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s úniky cvrčků z terária v případě, že máte terárium s posuvnými dvířky. Právě se rozhoduji, jestli si mám nové terárium pořídit s těmito nebo s otevíracími dvířky na pant. Byl bych rád, kdybyste mohli dát na net pár fotek terárií s otevíráním na pant. Moc jsem jich neviděl. Díky Michal.

Ahoj. Ono vždy záleží na tom, jak máš přesně udělané terárium. U posuvných skel můžeš použít mezi ty skla nějaký typ těsnění nebo jen proužek silikonu a pokud nekrmíš zrovna nejmenšíma nymfama, tak to stačí. Jinak mám raději panty, ale musí být kvalitně přilepený. Do ,,kolejniček" u posuvných skel neustále padá substrát, zvlášť u některých hodně aktivních zvířat. Vždy záleží na tom, co v teráriu bude. Chovu zdar. Krokodýl

Přidejte reakci

Přidat smajlík