Vylučovaní agam vousatých

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2006 13:12

hoj, měl bych dotaz. jak často by měly zdravé agamy vousaté vylučovat?

21.7.2006 19:43

tenerbiss napsal(a):

Záleží na množství a intenzitě krmení. Pokud jí dáš cvrčka týdně tak se každý den vyprazďnovat nebude

21.7.2006 20:28

vitticeps napsal(a):
Záleží na množství a intenzitě krmení. Pokud jí dáš cvrčka týdně tak se každý den vyprazďnovat nebude

to zas zrovna ne krmím 2-3X týdně každé 5 cvrků 3 zophopasy a něco salátovky a kaděj mi tak 1X do týdne

21.7.2006 23:58

tenerbiss napsal(a):

slyšel jsem, že v dospělosti je jejich trus dosti zapáchající je to pravda, dá se to nějak omezit?

22.7.2006 10:36

oniel7 napsal(a):
slyšel jsem, že v dospělosti je jejich trus dosti zapáchající je to pravda, dá se to nějak omezit?

Zápach je opravdu intenzivní, musíš ten trus co nejdřív uklidit, jiné řešení není.

23.7.2006 01:30

tenerbiss napsal(a):

jak je tvá agama vlastně stará?Myslím, že by těch cvrčků zvládla klidně více. Co se týče té otázky Oniela7, tak již bylo napsáno trus skutečně dost smrdí. Uvidíš sám, že bude nutné vše okamžitě odstranit.

23.7.2006 09:02

vitticeps napsal(a):
jak je tvá agama vlastně stará?Myslím, že by těch cvrčků zvládla klidně více. Co se týče té otázky Oniela7, tak již bylo napsáno trus skutečně dost smrdí. Uvidíš sám, že bude nutné vše okamžitě odstranit.

no doufám, že to bude únosné, jinak mě naší vyhodí z domů

23.7.2006 10:01

vitticeps napsal(a):

agamy jsou staré 2 roky, koupil jsem je před rokem v Praze na burze. ohledně těch cvrků... včera jsem jim nechal hooodně dopřát a každej sežral 6 velkých cvrčků, 3 střední a 3 zophopasy a navrch to každý zaplácl kolečkem salátovky :)

23.7.2006 10:56

oniel7 napsal(a):
no doufám, že to bude únosné, jinak mě naší vyhodí z domů

jinak co se zápachu týká... jednou zapomeneš uklidit nebo ti nakadí tam, kde to nenajdeš a můžeš celý terárko den větrat, protože ten smrad se drží opravdu hodně

23.7.2006 11:10

tenerbiss napsal(a):
agamy jsou staré 2 roky, koupil jsem je před rokem v Praze na burze. ohledně těch cvrků... včera jsem jim nechal hooodně dopřát a každej sežral 6 velkých cvrčků, 3 střední a 3 zophopasy a navrch to každý zaplácl kolečkem salátovky :)

Ty zophobasy bych omezil, spíš jen 1x týdně. Moje 2,5 roku staré agamy sežerou obden něco přes 10 cvrčků. Klidně jsem napiš délku a váhu tvých agam.

Přidejte reakci

Přidat smajlík