Lepoještěr zelený (Calotes calotes)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2012 20:00
machulda

XXX.XXX.37.90

Sháním Calotes calotes. Nevíte náhodou někdo o nějakém chovateli těchto ještěrů? nebo o někom kdo by je prodával?

Díky

13.6.2012 21:46
lacerta7

XXX.XXX.124.63

Mívali je tady:
http://animalterra.webnode.cz/calotes-calotes/

Třeba budou mít nějaké odchovy...:-)

13.6.2012 21:50
machulda

XXX.XXX.37.90

Tady už jsem se ptal a už je bohužel nechovají

13.6.2012 22:07
lacerta7

XXX.XXX.124.63

No, je to škoda... a Calotes emma se Vám nelíbí?

14.6.2012 20:59
machulda

XXX.XXX.37.90

C. Emma by mohl být taky, nebo taky versicolor, ale stejně nemůžu nikde sehnat. nevíte o někom kdo je chová? Uvítal bych třeba i nějaké jiné návrhy na střední ještěry, kterým vyhovuje bazén v terárku.
Za každou radu budu vděčný.

Díky

14.6.2012 21:18
lacerta7

XXX.XXX.124.63

:-) Já mám jak emmu, tak versicolor - dospělé páry, ale zatím nebyly žádné snůšky, ale vypadá to, že se jim daří. Mám odchyt - teď má zoopet emmy v nabídce...
Pak mám dvě mláďata od lukujasek@seznam.cz - zhruba půlroční. Ono odchovy moc nebývají a teď na ně není vhodná doba - co jsem viděla odchovy, tak byly kolem listopadu a později, ale můžete ho zkusit kontaktovat, jestli nemá nějakou snůšku. Sice doufám, že se mi s versicolory zadaří, emmy mám celkem mladé, ale u versicolorů se samička vybarvuje do červena a teď to vypadá, že byly nějaké námluvy. Ale není to s nimi tak jednoduché, abych si troufla říct, že bude odchov.
Asi je neseženete hned - buď zkuste koupit odchyt, ale nemají moc dobrou pověst a padají, nebo si počkejte na jejich sezónu, jestli budou nějaké odchovy... Versicolory bývají častěji, než emmy.

Další zajímavé agamy jsou Acanthosaury a nebo pak nějaké leguánky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík