Útěk korálovky sedlaté...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2012 06:48
lukas_123

XXX.XXX.100.247

Teď u nás byla sousedka,chtěla se podívat na moje hady,tak jsem ODEMČEL terárium s korálovkou a korálovka v teráriu nebyla,jak se dostala ven,a kde mám hledat? Ani nevím kolik dní je pryč... :-(

10.7.2012 23:22
list

XXX.XXX.181.50

To je otázka, na kterou se špatně odpovídá. Být může kdekoliv. Pod nábytkem, za topením, nebo i v jiné místnosti (tamtéž). Vzhledem k tomu, že terárium bylo zamčené, bych se zamyslel, zda nemůže být stále uvnitř (záleží na vybavení - za stěnou, pod miskou, či úkrytem) a pokud ne, prohledal bych místnost (šetrně, s baterkou a co nejmenším posouváním nábytku). Při negativním výsledku celý byt, včetně stupaček a různých škvír a tak... Přeji hodně štěstí při hledání:-)

11.7.2012 06:06
lukas_123

XXX.XXX.100.247

No,to jsem už zkoušel,s čelovkou jsem se díval pod nábytek,za něj,postel jsem prohrabal,všechny květináče prohledal,pak jsem dal na zem noviny,na to mouku,doprostřčed její misku,na kterou je zvyklá a taky jeji ůkryt a dokola kolem jsem dal igelitové sáčky,ale máme velkej barák a taky mě přepadá myšlenka,že už je dávno někde pryč z baráku...

11.7.2012 07:52
list

XXX.XXX.181.50

lukas_123 napsal(a):
No,to jsem už zkoušel,s čelovkou jsem se díval pod nábytek,za něj,postel jsem prohrabal,všechny květináče prohledal,pak jsem dal na zem noviny,na to mouku,doprostřčed její misku,na kterou je zvyklá a taky jeji ůkryt a dokola kolem jsem dal igelitové sáčky,ale máme velkej barák a taky mě přepadá myšlenka,že už je dávno někde pryč z baráku...

I to se mohlo stát, ale s tím už Vám bohužel neporadí asi nikdo. Musíte se podívat i venku, prohlídnout všechno, co Vás napadne. Držim pěsti.

11.7.2012 08:04
lukas_123

XXX.XXX.100.247

Pokud se nenajde v domě,nebo se neukáže sama,tak je jasný,že zdrhla,a umře,těžko si tak malej hádek v přírodě obstará sám potravu,hold pokud se nenajde,nezbývá,než si pořídít nového...

19.7.2012 14:37
zelkar3

XXX.XXX.52.24

Nepropadejte beznaději. Čtyři uprchlé dospělé krajty královské jsem nemohl najít čtvrt roku, ačkoliv jsem byt obrátil vzhůru nohama a několik nocí probděl s baterkou. Nakonec se našly všechny - v zavřeném botníku zalezlé v zimních botách. Maličkou gutku jsem našel taky až po několika měsících, v dobrém stavu a docela vypasenou. Co žrala ví jen bůh :-). Myšky v té místnosti rozhodně neběhaly. Myslím že hadi si dokážou poradit lépe, než si umíme představit, a vydrží ukrytí velmi dlouho.

20.7.2012 15:14
jojonene

XXX.XXX.167.13

Pak mají taky dobrou schovku v psacím stole za šuplíkama nebo mezi. Chce to se podívat opravdu všude :-)

3.8.2012 06:48
lukas_123

XXX.XXX.100.247

No,tak to jsem sám zvědavej,ještš jsem jí nenašel ale už jí ani nehledám,buď se ukáže sama nebo má holka smůlu :-)...

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2012 20:57

lukas_123 napsal(a):
No,tak to jsem sám zvědavej,ještš jsem jí nenašel ale už jí ani nehledám,buď se ukáže sama nebo má holka smůlu :-)...

Další v nekonečné řadě těch,co mají smůlu. P.s. co znamená ten smajlík na konci?

6.10.2012 22:27
rayman

XXX.XXX.105.53

Promin že jsem sprostý ale už to nedávám a vyleju to u tohotoh miliontátého příspěvku tohoto neandrtálce ,,ty zkurvenej zmrde už se na to dopíče vyser a běž pěstovat třeba papriky '' prej ,,má smůlu'' to sami jak s cenchrii že? ta taky má holka smůlu protože nežere...

7.10.2012 06:25
lacerta7

XXX.XXX.193.243

Nebylo by lepší na takové individuum nereagovat? Očividně je to nějaký nejapný vtip, který sice nechápu, ale opět se tu z toho stává žumpasmajlík

7.10.2012 08:41

Tohle bohužel není žádný žert! Tohoto člověka co napadne,to i udělá, bez ohledu na to co mu radí druzí. (mrkněte třeba do rubriky AKVARISTIKA).Je mi to líto,ale bohužel jsme účastníky drsné reality,ale SHOW to tedy není.

7.10.2012 09:08
lacerta7

XXX.XXX.124.63

Stačí mi, co jsem četla tady. Stejně se mi tomu nechce věřit, tak tupej být snad nemůže - ale i kdyby, reakce ho v tom jen podporujou. Rohatka, agamy, nežeroucí užovka, nežeroucí hroznýšovec, uprchlá korálovka a filtrování akvárka + touha založit zverimex - přijde mi to jako provokace. Ještě jsem ochotná připustit možnost, že je to nějakej pablb, co si najednou nakoupil x zvířat a ani o jedno se neumí starat. Ale přesto bych řekla, že když na něj nikdo nebude reagovat, tak je buď prodá a nebo chcípnou (což je v tomhle případě vysvobození:-|). Jen si tu s ním kazíte náladu a na první stránce není jedno jediný normální téma (krom fotek Corallus caninus)smajlík. Je to boj s větrnými mlýny...

Přidejte reakci

Přidat smajlík