Krajta Královská - pár

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

FMichal

12.8.2012 14:04
FMichal

XXX.XXX.138.1

Ahoj chovatelé. Uvažuji o pořízení K.K. Samice klasická a samec netradiční zbarvení. Chci je mít i na odchov. Poradí mi někdo jak na to? Je důležité mít každého hada zvlášť a k sobě je dávat jen v období páření? Kvůli tomu budu upravovat velikost terária, které budu stavět. Buď jedno větší nebo ho rozdělím na 2 menší. Díky za odpověď

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2012 22:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj,zatím nechovateli! Pokud radikálně nezměníte svůj přístup k teraristice tak budete napořád nechovatel a to je dobře! V prvé řadě si alespoň něco (alespoň něco je málo) přečtěte o teraristice,pak o hadech,pak o krajtách a nakonec o regiuskách.A až to všechno uděláte,tak se všichni zasmějeme tomu vašemu šílenému dotazu.A teď mám nápad,co třeba olejomalba,vaření nebo kunchistorie?

13.8.2012 09:21
fmichal

XXX.XXX.138.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj,zatím nechovateli! Pokud radikálně nezměníte svůj přístup k teraristice tak budete napořád nechovatel a to je dobře! V prvé řadě si alespoň něco (alespoň něco je málo) přečtěte o teraristice,pak o hadech,pak o krajtách a nakonec o regiuskách.A až to všechno uděláte,tak se všichni zasmějeme tomu vašemu šílenému dotazu.A teď mám nápad,co třeba olejomalba,vaření nebo kunchistorie?

Děkuji moc za odpověď. Vaše rada opravdu je velice užitečná. Objednal jsem si 3 knížky o regiuskách, ale než přijdou tak bych se chtěl dozvědět nějaké další informace. Nejsem jeden z těch votroubků, co si pořídí zvíře aniž by o něm něco věděl. Sháním si spoustu informací o teráriu, které jsem se rozhodl si sám postavit, protože bude v obývací stěně. Na to navazoval můj dotaz. Předpokládám, že Vy jste již od mládí věděl naprosto všechno o hadech i o teraristice. Určitě jste nezačíal, ale rovno jste byl profesionál. Nebo se pletu?

13.8.2012 09:30
fmichal

XXX.XXX.138.1

Nemám v plánu háďata týrat nebo jim nijak znepříjemňovat život. Jen jim chci zařídit prostor pro žití tak, aby jim bylo dobře. Přiznávám, že mám s hady pramálo zkušeností. Mé zkušenosti jsou jen o krmení hadů, čištění terária a u mladých rozkrmování, proto chci vědět, co nejvíce i od zkušenějších chovatelů. V knížkách a na internetu se toho píše spousta. Jeden říká to a druhý ono a napadat někoho, kdo se chce o hadech dozvědět informace mi přijde lehce zbytečné. Lepší je si myslím poradit, aby ten "nechovatel" mohl časem rozšířit řadu těch slušných chovatelů, ale to je můj názor.

Přidejte reakci

Přidat smajlík