Chci všechny upozornit na pana Drápala, výroba terarii!!!! Objednala jsem si terarium,poslala peníze a tím to skončilo...ten ..... nekomunikuje...stálo mě to 2000Kč,pardon,teda 1900Kč,ale budu to řešit,už z principu!!!! Jak jsem se tady dočetla,je nás víc,nechcete se spojit na hromadnou žalobu??? Já bych do toho šla....
Draconitta

XXX.XXX.60.158
Dobrý den,
tak jsem se kvůli Vám zaregistrovala.. nicméně já jsem na policii trestní oznámení podala a asi týden na to mi terárko dovezl Toptrans, sice jak už jsem psala v jiném příspěvku terárko nic moc, ale nějaký čas snad přeci jen vydrží.. takže vzhledem k tomu, že pan Drápal je velkej pán jen na diskuzi, ale mě mobil taky nezvedl a na maily nereaguje. Taky jsem mu poslala peníze na účet a poté přestal komunikovat, ba ne, ještě mi poslal sms že terárium odesílá, nicméně jsem čekala dalších cca 14 dní a pak šla na policii, pak se kupodivu stal asi zázrak a pan Drápal terárko poslal, nicméně komunikace stále žádná, když teda nepočítám to, že se občas vyjádří na diskuzi :) Tak snad když podáte také to trestní oznámení, tak vám terárko snad taky přijde.. já se i na policii ptala, jestli se mu nedá nějak zablokovat ta stránka a policista se mi vysmál, že si každej může na internet dát co chce a že já jsem blbá, že jsem mu posílala peníze - ano, takhle nějak se mnou jednal policista, který se mnou zapisoval.. takže proto jsem byla o to víc překvapená, že terárko dorazilo. Mezitím jsem totiž koupila už jiné, takže to budu muset rozprodat nebo koupit další zvířata.
Lenka Pechová, Plzeň
Děkuji za Vaši reakci...na Policii půjdu,už jenom z principu...Terarium od toho...pána,budu slušná,už nechci. Řeším koupi jinde a mě dokonce p.Drápal napsal,že nedopatřením terárium,co jsem si u něho koupila,prodal někomu jinému..nechápu!!!!!! Mě pak poslal trapnou fotku čehosi slepeného a pak fotku nějakých prášků=asi na hlavu...a pak už nekomunikuje vůbec. Je dokonce na facebooku,psala jsem mu i tam=opět bez odezvy!!! Mějte se
Ja zase nechapu lidi co si nezjisti zadne informace a pak tu breci a zbytecne zaplacavaji diskuzni fora. Delsi dobu tu byl klid a ted se to rozjizdi nanovo. Temat ohledne Drapala tu je mraky,nechapu proc zakladate nove. S prominutim s tim jdete dopr**le. Proc tu brecite??Co od lidi ocekavate??Ze Vam terko zaplati?? Byl tu krasny klid a ted se to tu zase rozjede znovu...
Koukám, že se ozval chytrák Já osobně jsem si u pana drápala objednal terarium, cena 1400 a nic, zejtra jdu podat trestní oznámení. A zrovna tento nová topic, mě osobně velice pomohl. Člověk opravdu nečeká po shlédnutí jeho stránek a ochotného jednání po emailech, že by se něco takového mohlo stát, třeba toto čte zrovna člověk, který si u něj hodlá terarium objednat a už ví, že to nemá dělat.
Proc chytrak?? Je to tu furt a znovu,vzdycky se ty vlakna akorat zvrhnou v napadani a osocovani. treba tady uz jedno takove je https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/nemodforum/r/detail/1318511/varovani-drapal-nic-od-nej-nekupovat tak proc zakladat nove o tom samem?? A hlavne to jsou porad stejne narky ...
Souhlasím s tím, že už tady toho o dotyčném pánovi bylo dost a dost. Když už to tu teda je nutné přidávat, tak by asi bylo lepší pokračovat v jednom vlákně a ne pořád dokola . Popravdě je dost zarážející, že se pořád najdou jedinci, kteří si u něj terárium objednají a pak tu na něj hážou špínu. Bylo to tu řešené stokrát. Na jiných fórech taky x krát. A když to na pár dní utichne, tak se zase najde někdo, kdo si terárko koupí a pak tu fňuká. Pochopila bych to u někoho, kdo má pozitivní i negativní recenze na svoji práci. Ale to rozhodně není tenhle případ. A stejně někteří ještě pošlou peníze předem (terárka si taky nechávám dělat na míru a nikdy po mě nikdo zálohu nechtěl). Jako kdyby to byl v širým okolí jedinej, kdo dělá terárka.
Lidi neblázněte, výše škody do 5000,-Kč je pouze přestupek a ještě navíc mu musejí prokázat úmysl (což mu samozřejmě neprokáží), takže se vám Drápal ,bude smát do obličeje a podvádět pořád. Takže Policie tento problém neřeší a nevyřeší. Když u tady založíte vlákno, tak se domluvte a jděte do něj hromadně. Jinak je dobře, že se o něm neustále diskutuje, třeba si to přečtou i ostatní a ušetříte je podobného trápení.
Já jsem se tedy divila, ačkoli se mi pan policista smál do obličeje, tak to sepsal a zřejmě, když panu Drápalovi přišlo předvolání, aby se dostavil k vyjádření, tak terárko odeslal, protože časově by to odpovídalo.. Když terárko došlo, tak jsem to trestní oznámení šla zase stáhnout, že se nebudu tahat o nějaký peníze z prodlení, že to terárko jsem měla mít doma cca 3 týdny. Následující den mi volala nějaká policistka z Brna, že pan Drápal tvrdí, že mi terárko poslal, tak jsem jí tedy řekla, že poslal, ale že mohl napsat, že ho pošle až se to jemu bude hodit a byl by klid.
Každopádně terárko mě vyšlo na 1300 kč a sama jsem se divila, že vůbec dorazilo, i když OPRAVDU nebylo a není podle mých představ. Ale říkám, jsem lajk a stránky pana Drápala se mi líbily a hledat reference mě ani nenapadlo. Moje chyba, poučená jsem a ačkoli to u mě v podstatě dobře dopadlo, tak si rozmyslím, jestli něco ještě budu platit předem na účet.
Takže si myslím, že podat trestní oznámení může každý, policie má pana Drápala už dávno zavedeného
sternberk
napsal(a):
Chci všechny upozornit na pana Drápala, výroba terarii!!!! Objednala jsem si terarium,poslala peníze a tím to skončilo...ten ..... nekomunikuje...stálo mě to 2000Kč,pardon,teda 1900Kč,ale budu to řešit,už z principu!!!! Jak jsem se tady dočetla,je nás víc,nechcete se spojit na hromadnou žalobu??? Já bych do toho šla....
Zdravím, já též naletěl podvodníkovy Drápalovy, též bych se přidal k hromadnému trestnímu oznámení.
Já nevím kdo to tu píše,ale já mám osobně dobré zkušenosti. Terárko přišlo do týdne a na dobírku.A bylo na míru.Pána osobně neznám,ale splnil to co slíbil a vše proběhlo v pořádku nemám jedinou poznámku. Já jsem naprosto spokojená.Dokonce ještě volala jestli je všechno v pořádku a jestli jsem spokojená.Za mě dobrý
Zdravím, taky mám dobré zkušenosti. V sobotu večer jsem terárium objednal a bylo mi řečeno, že si můžu v pondělí přijet na firmu. Na firmu jsem přijel, pomohl mi terárium naložit a v ničem nebyl problém. Celoskleněné terárium je dobře a kvalitně slepeno bez známek závad. A i ceny má nízké oproti jiným firmám
Když už jste otevřel 2 roky staré vlákno můžete aspoň vložit fotky toho super terária? Zajímali by mě hlavně detaily spojů skel, vlepení větracích mřížek atd. Protože když jsem naposled viděl tera od drápa tak jsem se dlouho smál a pak ještě dýl plakal co jsou lidi schopní koupit a ještě si to chválit. Větší prasárnu jsem neviděl za celej můj život. A ty jeho kecy že už musel i najmout brigádníky aby stíhal mě fakt pobavili. Na druhou stranu je to dobrá zpráva pro zákazníky, aspoň dostanou o trochu lepší terária než od něj, protože nikdo na světě nedokáže dělat tak hnusný a vydávat je za profi.