Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2006 08:48

Potřeboval bych poradit jak nejlépe upevnit žárovku v teráriu u větších hadů. Stále mi ji schazují a brzo asi vyhořim. Díky..

27.7.2006 09:21

python007 napsal(a):
Potřeboval bych poradit jak nejlépe upevnit žárovku v teráriu u větších hadů. Stále mi ji schazují a brzo asi vyhořim. Díky..

Já jsem to praktikoval tak, že jsem měl na žárovku s objímkou udělaný (vytvarovaný) kryty z perforovanýho plechu.Takže se k žárovce hadi vůbec nedostali.V teráriích mám stropy z plechu a ony kryty byly přichyceny jen na dvou místech šrobky.Jediná nevýhoda byla, že výměna prasklé žárovky trvala o nějakou tu minutu déle ale jinak to bylo v pohodě.Nevím jak máš konstruovaný terária ale myslím, že s trochou představivosti by to neměl být problém.

27.7.2006 16:59

python007 napsal(a):

Já používám "dvojitá strop", pod skutečným stropem je veškerá instalace, objímky, žárovky atd. a pod tím je rám s pevným pletivem (oka 1 × 1 cm). Pro velké hady ideální, ale do skleněného terária to asi moc nepůjde (já mám dřevěné).

Přidejte reakci

Přidat smajlík