Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.11.2012 07:32
insecta

XXX.XXX.140.14

Zdravím Vás, kolegové,
prosím o radu, vyrábí někdo terária, ve kterých je zabudován termostat pro udržování stálé teploty a k tomu něco k udržování vlhkosti??? Nemůžu se dopátrat ničeho... možná by postačovalo i terárium s termostatem zabudovaným ve stěně? v podlaze? nevím, a jedna ze stěn aby mohla být regulována od úplného uzavření až po úplné otevření (samozřejmě aby neutekli zvířata) vlhkost bych si tedy tímto způsobem reguloval sám... můžete mě někdo navést? Díky moc za jakoukoli odpověď. Fanda

9.11.2012 10:15
tupinambis

XXX.XXX.123.42

insecta napsal(a):
Zdravím Vás, kolegové,
prosím o radu, vyrábí někdo terária, ve kterých je zabudován termostat pro udržování stálé teploty a k tomu něco k udržování vlhkosti??? Nemůžu se dopátrat ničeho... možná by postačovalo i terárium s termostatem zabudovaným ve stěně? v podlaze? nevím, a jedna ze stěn aby mohla být regulována od úplného uzavření až po úplné otevření (samozřejmě aby neutekli zvířata) vlhkost bych si tedy tímto způsobem reguloval sám... můžete mě někdo navést? Díky moc za jakoukoli odpověď. Fanda

Ahoj tedˇ jsem z toho nějak paf:-).Potřebuješ terrárium a regulaci teploty+vlhkosti?.K tomu je zapotřebí teplota=topná světla(třeba normál žárovka halogen),topná deska,keramický zářič atd.+TERMOSTAT(vedle v nemoderce koukni je tam i spojení na výrobce:-)).Vlhkost=hydrostat+rosící zařízení(to ovšem jde vyřešit ručním postřikem).V takovém případě je zapotřebí DOSTATEČNÉHO ODVĚTRÁNÍ!!to se řeší většinou volným stropem+otvory někde dole.Neznám ovšem pro co konkrétně to chceš takže těžké poradit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík