>> prosba o spolupráci, prosím čtěte ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2006 15:33

prosím, juknětě do nemoderovaného fóra na toto téma ... jedná se o možnost fotografování vašich zvířat ...

Díky za vaše odpovědi,
Petr Bambousek
www.orchidej.com

7.8.2006 23:15

orchidej napsal(a):
prosím, juknětě do nemoderovaného fóra na toto téma ... jedná se o možnost fotografování vašich zvířat ...

Díky za vaše odpovědi,
Petr Bambousek
www.orchidej.com

Právě jsem dodělal jeden z možných návrhů kalendáře.
Máte možnost si jej zdarma stáhnout na tomto odkaze :
boas.orchidej.com/ Boas_2007.pdf [5.7 MB]
- jen si prosím po zkopírování odkazu posuňte Boas_2007.pdf těsně za lomítko. Jinak mi to sem nešlo vložit ...

Jen pro informaci, už se mi ozvalo pár lidí, tak na podzim uvidíme první plody naší spolupráce ... už se těším.

Dobrou noc,
Petr Bambousek
www.orchidej.com

---------------------------------

8.8.2006 19:11

orchidej napsal(a):
Právě jsem dodělal jeden z možných návrhů kalendáře.
Máte možnost si jej zdarma stáhnout na tomto odkaze :
boas.orchidej.com/ Boas_2007.pdf [5.7 MB]
- jen si prosím po zkopírování odkazu posuňte Boas_2007.pdf těsně za lomítko. Jinak mi to sem nešlo vložit ...

Jen pro informaci, už se mi ozvalo pár lidí, tak na podzim uvidíme první plody naší spolupráce ... už se těším.

Dobrou noc,
Petr Bambousek
www.orchidej.com

---------------------------------

Ahoj Petře, fotka je moc pěkná , je to nádherný Belize boa, fakt to zvíře nemá chybu. Je škoda, že jich u nás moc v chovech není. Bohužel jsem to neotevřel a tak jestli to jde nějak poslat na mail, tak tě o to prosím. No a samozřejmě jak budeš mít cestu kolem, mé dveře jsou ti dokořán :-) . Krásně fotíš a určitě bych nějaké foto od tebe uvítal. Samozřejmě moji hadi jsou ti pak k dispozici a můžeš fotky kdekoliv vystavit, mě to rozhodně vadit nebude. Měj se fajn a zdraví Ládin.

Přidejte reakci

Přidat smajlík