Dobrý den,
Mám dvě dvou roční Agamy vousáte, samečka a samičku. Ještě nedávno sameček v pohodě přijímal potravu,ale od té doby co dělá samičce i 3krat denně námluvy,přestal přijímat skoro veškerou potravu (zelené a hmyz) ale aktivní je pořád,samičku doslova uhaní,pořád je na ni a kouše ji do krku.Tak by mne zajímalo jestli je možné že nechce žrát jen proto že je tak aktivní a chce se pářit? Připadne mi že vyrazně hubne a dělám si starosti jestli může dojít až k umrti,jinak samička žere pořád stejně.Má někdo zkušenost s tím to problémem???Nastane změna když přikoupím ještě jednu samičku? Děkuji moc za rady!
Aha, no to jste me nepotesil,koupim mu harem at to tedy stoji za to:-) Ne, delam si legraci.Zacal zas normalne zrat,jen nechtel dubie:-) Uz na dalsi tero nemame misto,takze ho budu muset prodat
a kdyz by mel treba 3 samicky a normalne by zral,tak by to slo ne? Ja je koupila v paru a je mi lito ho davat pryc.Co by jste mi poradil?Terarko mam dost velke i na 4 agamky.Diky!
To je dobrý on si zvykne holky mu to pořád trpět nebudou
občas si vjedou do ocasů a bude.Pokud nebude docházet k šarvátkám s újmou na zdraví je to v poho.Pokud chcete ještě jednu holku ATˇJE STEJNĚ VELKÁ POKUD MOŽNO I STARÁ.
Ty 2 přední 0,1 to vzadu 1,0 krmení ,cvrčci-stepní,banánový,saranče-šváby moc nechtěj,salát(insalatina),pampeliška+rúzné plevele=vyberou si co jim šmakuje.Pořizoval jsem je hlavně kvúli dětem=návštěvy chtěli vydět ještěra a co mám ostatní to 2×dobře nejde vyndavat a hladit
.Dávat pryč né však se usadí nebo holky ho usadí je to otázka jen mála dnů v roce.
Tak oni jsou zde 160×80×68 dך×v.Je to rohové schována část za ob.stěnou.
K těm dalším to je na celou stránku
.Jen namátkou samo se můžou vyndat a pohladit v případě potřeby ale já jim to nedělám jen pokud potřebuji zkouknout jejich stav.
freia
napsal(a):
Normalne mate doma uplne Zoo :-) to nemuzete ani na dovolenou:-) Ja jsem oproti Vam uplny suchar:-) dva hafaky,dve agamy,stiry a 600 dubii:-)
2 hafany momentálně nemám ale 1 by se tu našel(byli také 3).