Dobrý den,chtěl by jsem upozornit na pana Nečeka,který ode mne vybral zálohu na výrobu terária a jeho jednání nebylo zrovna férové,fotografii mi posílal více jak 2 týdny a nakonec se z toho vyklubal nějaký nevzhledný nedodělek,který podle jeho slov měl být jako hotový k odeslání. tera.mickey@gmail.com (jeho emailová adresa) tak se nenechejte napálit,mě se to povedlo už 2x u jednoho terárka,kdyby jste měli stejnou zkušenost,můj email je fusicek@centrum.cz
Můj případ je vcelku prkotina, zaslal jsem mu užovku a on mi měl zaslat akvarijní motorek...no a nejprve nekomunikoval, pak jsem uveřejnil varovný inzerát zde na ifauně, aby si na něj dali lidi pozor...komunikovat tedy začal, já inzerát stáhnul a čekal.... nepřišlo ale nic....opět se to opakovalo, nasliboval hory doly... v závěru začal lhát že jej zaslal, ztratila jej pošta, dal jsem mu blbou adresu atd....vím, je to banalita....ale nesnáším zloděje.
Už se mi bohužel za ty roky stalo, že mě lidé podvedli a já to nechal tak...ale ted už nechci...
Jeho e-mail je mn.animals@gmail.com
A teď se mi dokonce ozvala nějaká holka na mail, že ji podvedl člověk stejného jména, s nějakýma žárovkama...takže je to asi jeho obvyklá "chovatelská" činnost
S pozdravem Petr Meduna
http://www.goniatit.cz/clanky/blacklist---cerna-listina.html
je to asi vážně profláknutý ......
Aniž bych chtěl dělat reklamu, tak to prostě napsat musím:
Moje první terárko jsem objednával od Drápala. No comment. Udělal jsem na anonym. diskusi o tom vlákno. Dál radši rozepisovat nebudu.
Když jsem nechával dělat druhý terárko, přečetl jsem si už recenze na výrobce a zvolil jednoho z těch doporučovaných. V mém případě to byl michal-kola.cz
Ani ho nenapadlo říci si o jakoukoli zálohu, terárko bylo udělané do týdne a to takovým způsobem, že jsem nechápal jak je možný ho takhle parádně udělat (každý jednotlivý spoj naprosto precisní (po zkušenostech s Drápalem jsem při přebírání zkoumal fakt detailně, NIKDE ani kousek silikonu navíc). Prostě dokonalé.
Takže poučení do života. Pokud si něco kupujete - ať už terárko, zvíře, dovolenou, šlapku.mixer, cokoliv - nebuďte líní a přečtěte si VŽDY recenze na netu. Ušetříte si mraky nepříjemných zkušeností.
Proč když jste odemě objednal neznám váš email?
Zálohy žadné nevybírám.
Reference třeba zde
http://aukro.cz/show_user.php?uid=33801486
http://osbteraria.cz/reference-drapal-osbteraria-teraria-vyroba.html
Nechápu proč se už někdo konečně osobně nestaví.
Pro méně chápavé mám na webu i mapku.
No já jsem si tedy objednal nějaké věci od goniatit a přišlo mi úplně něco jiného v hrozné kvalitě a když jsem mu volal řekl že obrázky jsou pouze informativní , takže on vlastně nabízí kvalitní kabely atd ale dodává sračky , nespolehlivost a ještě byl drzej jako prase , však na každou svini se voda vaří !
No stránky pěkné, ale nic to nemění na tom Nečku, že jsi jen obyčejný lhář, podvodník a sprostý zloděj. Opět jsi nasliboval a přišlo to co obvykle..takže nic.
Od Tebe bych nic neobjednal ani náhodou. Jsi lhář a Tvé slovo, to je nic než blábol. S takovým člověkem raději nikdy nic nemít! Hanba Ti.
Bohužel lidi jako Ty se stydět neumí....
S pozdravem Meduna Petr, Třinec