Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.7.2005 15:55

Dobry den, stejny dotez jsem vznesl i na nemoderovane diskusi, a tak ho dávám i sem:
Chtel bych si precist Vase názory na chov techto agamek a pokud máte nekdo zkusenost s tímto rodem tak budu rád za nejaké rady k chovu které by zvýsili sanci na prezití, vím, ze je to nezvladnutý rod a ze jeho chov nemá skoro zadný prostor pro chyby, a tak se chci zeptat Vás na nejaké rady, literaturu a internetové stránky, nasel jsem jen v knize Leguáni a agamy pár rad k chovu k nekolika druhum,
mám zájem predevsim o chov P. versicolor, P. helioscopus, P. interscapularis
Dekuji J.M

na obrazku Phrynocephalus versicolor

13.7.2005 19:28

lizardguru napsal(a):
Dobry den, stejny dotez jsem vznesl i na nemoderovane diskusi, a tak ho dávám i sem:
Chtel bych si precist Vase názory na chov techto agamek a pokud máte nekdo zkusenost s tímto rodem tak budu rád za nejaké rady k chovu které by zvýsili sanci na prezití, vím, ze je to nezvladnutý rod a ze jeho chov nemá skoro zadný prostor pro chyby, a tak se chci zeptat Vás na nejaké rady, literaturu a internetové stránky, nasel jsem jen v knize Leguáni a agamy pár rad k chovu k nekolika druhum,
Dekuji J.M

P.interscapularis

13.7.2005 19:31

lizardguru napsal(a):
P.interscapularis

P.guttatus - tahle fotka je z reptaria, predesle dve bohuzel nevim

13.7.2005 23:03

lizardguru napsal(a):
P.guttatus - tahle fotka je z reptaria, predesle dve bohuzel nevim

a jeste jedna agamka, tentokrát Prynocephalus mystaceus. Omlouvám se za kvalitu fota:(

16.7.2005 01:18

lizardguru napsal(a):
a jeste jedna agamka, tentokrát Prynocephalus mystaceus. Omlouvám se za kvalitu fota:(

nikdo nevíte? no ani sem necekal nic moc jinýho, sou to proste Phrynocephaly, metoda pokusu a omylu.

16.7.2005 15:55

lizardguru napsal(a):
Dekuji J.M

Zkus kontaktovat Luboše Klátila,ten by ti mněl pomoct,jsou to málo chovaní jedinci.Pavouk-meil na Luboše: lubomirklatil@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík