googer

XXX.XXX.250.156
Dobrý den,
jsem velký fanda plazů a sám doma nějaké už mám. Chtěl bych si pořídit nové zvíře a nevím jaké.
vybírám z těchto zvířat: Chameleon jemenský, Leguán zelený nebo had(Hroznýš královský nebo Krajta královská). Mohl by mi prosím někdo poradit jaké???
Předem děkuji
googer

XXX.XXX.250.156
Já mam doma akvarium po rybách 60x45x80 (vxšxd). To by mi mělo na chamíka stačit ale jenom nevim jak by to bylo s větráním protože je větrací šachta jen nahoře u poklopu. Nebyl by to problém???
googer

XXX.XXX.250.156
Větrání tam je dokonce dvakrát a ještě dvakrát malý, ale jen nehoře jak je poklop a nevím jestli se ten vzduch rozšíří po celém terárku.
googer

XXX.XXX.250.156
známý to tak taky mají na leguána ale nejsem si jistý jestli to větrání jen ze shora stačí. (větrání musí být i pro ryby)
googer

XXX.XXX.250.156
Díky za odpověď
Kup si pořádné terárko (nemyslím to zle, ale akvárko ma svůj název od akvaristiky, ne teraristiky a ma to svůj důvod.. ), nebo nejlépe si ho postav / nech postavit sám. Zvíře se ti krásně odvděčí barvou, chovaním atd. když bude mít prostor a nebude mu nic chybět, nebude ve stresu a to u akvárek zařídit nemůžes..
Jajajajajaja

XXX.XXX.234.141
Lasty
napsal(a):
Nudím se v práci a jediná věc co funguje na netu je iFauna a firemni sit kasy..
A liečíš to? Či sa nudíš po hospitalizácii na psychiatrickej klinike?
Petr09

XXX.XXX.236.232
Ahoj, kdyby jsi se rozhodl pro hada, a jestliže si začátečník tak by bylo nejlepší pořídit si krajtou královskou:).
Marginat

XXX.XXX.234.128
Petr09
napsal(a):
Ahoj, kdyby jsi se rozhodl pro hada, a jestliže si začátečník tak by bylo nejlepší pořídit si krajtou královskou:).
Ďalší TĹK..vkakno je z roku 2013, už pořidil dávno.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, nic proti, ale dotazy typu: - jaké zvíře si mám pořídit - docela nechápu. Pokud se rozhodnu něco chovat, tak buď protože se mi to zvíře líbí, je pro mě nějakým způsobem zajímavé, nebo se pro něj nadchnu z jiného důvodu a ne z rozežranosti, abych měl doma nějaké, terarijní zvíře, kterému nejsem ochotný ani zajistit vhodnou ubikaci a podmínky chovu. Teraristika by měla být zajištění, pokud možno, co nejpřirozenějších podmínek pro daný druh. A pokud nejsem přímo množitel, co to má na kšeft, tak terárium zařídím podle biotopu, který zvíře obývá. Takže jestli máš akvárko a nejsi ochoten ( abys ušetřil nebo nevím proč) pořídit terárium, zkus ten dotaz směřovat na sekci akvaristika.
Marginat

XXX.XXX.234.191
Mínka Firi
napsal(a):
Podle mě to bude stačit co jsem kde viděla, tak polovina chameleonů měla jen malé větrání z hora.
Čo na tom nechápeš, že ide o spamovanie nudiacého sa exota v práci? A malé vetranie nestačí, tak tu neraď pablboviny.