V řepkovém poli u Velkých popovic byl nalezen dospělý samec želvy vroubené. Po předložení registračního listu ho s radostí navrátíme mejiteli.
info na:
e-mail: safra@csop.cz
Telefon: 777 800 460
safra
napsal(a):
V řepkovém poli u Velkých popovic byl nalezen dospělý samec želvy vroubené. Po předložení registračního listu ho s radostí navrátíme mejiteli.
info na:
Ahoj, to je krasne zvire. Bohuzel neni moje - ale posli fotku plastronu a ne karapaxu, at se muze prihlasit pripadny majitel.
cijoml
napsal(a):
Ahoj, to je krasne zvire. Bohuzel neni moje - ale posli fotku plastronu a ne karapaxu, at se muze prihlasit pripadny majitel.
Tady je plastron.
safra
napsal(a):
info na:
Stále nikdo nepostrádáte Želvu vroubenou?
Na obrázku je spolu s Želvou zelenavou, která byla nalezena u Neveklova. Která také hledá svého původního majitele!
cijoml
napsal(a):
Ahoj,
jestli tu marginatu nikdo nebude chtit, tak bych si toho samce vzal do chovu. Snad na nej sezenu CITES jako nalezenec. Kdyztak dej vedet.
Ahoj Cijoml(e),
chtěla jsem se zeptat, jestli už máš se sháněním CITES pro nalezence nějaké zkušenosti? Také mám nalezence, o CItesu jsem přemýšlela, jenže se bojím, jak "vrchnost" zareaguje. Díky moc za info.
hlavicka
napsal(a):
Ahoj Cijoml(e),
chtěla jsem se zeptat, jestli už máš se sháněním CITES pro nalezence nějaké zkušenosti? Také mám nalezence, o CItesu jsem přemýšlela, jenže se bojím, jak "vrchnost" zareaguje. Díky moc za info.
Kdyz to podepres cestnym prohlasenim a svedectvim 2 dalsich lidi, alespon moje zivotni prostredi s tim nedela problemy.