Prosím o radu. Mám rok starého Boa. Doma ho mám pouze 4 týdny. Krmil jsem ho již 3x, ale vyměšoval pouze jednou a to dva velmi malé žluté bobky. V teplé vodě se mu moc nelíbí a ihned z ní vyjíždí. Pije pravidelně. Ani jsem si, mimo toho jednoho zázraku, nevšiml, že by močila. Je to v pořádku? Určitě jí nedám nažrat dokud znovu něco nevýjde. Nechci ale něco podělat. Podělte se se mnou o Vaše zkušenosti prosím. Děkuji.
jojonene
napsal(a):
Spravne se ma krmit az pote co se vyprazdni. Jinak to muze trvat i mesic nebo dva,kdyz je starsi klidne i dele. Zalezi jak velkou potravu sezral... Ale hadam, ze se ti uz brzo po tom "zlutem" vyprazdni. Jen ho nech vklidu.
OK. Díky. Ona právě zhruba po týdnu po nakrmení už šmejdí v terárku a je vidět, že hledá potravu. Na omak jsem v ní po týdnu nenahmatal ani ň. Mám terárko tak dokonale přehledné, že není možné aby se vyprázdnila a já to nenašel. Bývalý majitel mi poradil právě ten omak, kdy by měla mít potravu asi mezi druhou a třetí třetinou těla a když se dlouho nevyprázdní, tak zkusit tu teplou vodu. Asi 32 stupňů. Nezabírá. A potravu jsem na omak nenašel. Jako kdyby byla prázdná. Paraziti by snad mít neměla. Chuť k jídlu má a zjevně ani pohybem nebo změnami chování netrpí. Je klidná a já jí samozřejmě zbytečně nestresuji. Beru ji do rukou tak jednou za tři dny a i tak je klidná. Zajímalo mne spíš, jestli nemohou hadi trpět zácpou nebo jestli se dají nějakým způsobem vyloučit paraziti. Ale jestli je ještě čas, tak to nebudu hrotit. Jak jsem už psal: Nechci jen něco zanedbat.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Se vsadím,že krmíte myšičkama a to pouze jednou.Viďte?Z toho vám bude defekovat tak někdy po prázdninách!![]()
TOTO JE KRMENI
napsal(a):
Se vsadím,že krmíte myšičkama a to pouze jednou.Viďte?Z toho vám bude defekovat tak někdy po prázdninách!![]()
TOTO JE KRMENI
Ne pletete se. Přesně takovýho potkana dostala už dvakrát. Byl v nejširším místě o polovinu širší než její bežně nejširší místo. Včera jsem ale konečně přišel domů a bylo to tam :D. Tak jako tak, to vypadá, že jí trávení trvá trochu déle. Budu muset vychytávat přísun a velikost potravy.
Je to mládě v plném růstu.Krmte ho tak,co se do něj vleze.Hlavně prosím,žádné diety nebo sestavovat nějaký krmný plán! Za krmení potkany chválím.
Ja,bitte.