Pred dvoma dnami som si domov priniesol samca phelsuma mad.grandis. Moze takto vyzerat vraj skoro dvojrocny zdravy samec?
mirecsk
napsal(a):
Pred dvoma dnami som si domov priniesol samca phelsuma mad.grandis. Moze takto vyzerat vraj skoro dvojrocny zdravy samec?
foto2
mana
napsal(a):
I když nevidím oblast kolem kloaky,tak si myslím,že samec to není.Samci nemají ty vápníkové vaky za hlavou.Podle mě je to samice.Nevidím na ní nic špatného.Ty velké vaky svědčí o dostatečném až nadměrném přísunu vápníku.
Na 99% je to samec. Prave tie vaky ma zaujimaju. Moze mat samec take velke vaky?
mana
napsal(a):
Jestli má dva roky tak pohlaví musíš poznat na 100 procent.Já jsem ještě samce grandisky s vápníkovými vaky neviděl.I když možná ted ho vidím poprvé.
Este by ma zaujimala jedna vec. Ked je na skle alebo na zadnej stene dolu hlavou tak sa mi zda ze mu robi dost velky problem udrzat chvost. Je to vydiet aj na tej prvej fotke. Samica moze byt v akejkolvek polohe a chvost drzi ako prilepeny.
mirecsk
napsal(a):
Este by ma zaujimala jedna vec. Ked je na skle alebo na zadnej stene dolu hlavou tak sa mi zda ze mu robi dost velky problem udrzat chvost. Je to vydiet aj na tej prvej fotke. Samica moze byt v akejkolvek polohe a chvost drzi ako prilepeny.
ackoliv felzumy nechovám někde jsem četl o zalomeni ocasu.. melo by to byt způsobeno lezením po stropě terária... no nevim mozna se mílím..
hardcore
napsal(a):
... myslim si, ze je mit muze, ... muj skoro trilety samec je ma taky, jsou viditelne, ale ne tak moc vyrazne.
mozna by jsi mel prehodnotit jidelnicek ...
Podle mého názoru se nejdená o P.m.grandis ale P.m. kochi. Můj samec grandis.
cermus
napsal(a):
Podle mého názoru se nejdená o P.m.grandis ale P.m. kochi. Můj samec grandis.
Ještě jednou detail hlavy.