Celkem neurčitá otázka ... jestli máš na mysli zverimex u Vás? Nevím. Jestli je řeč o Pet center, tak tady chvála asi nebude :) Osobně mám štěstí, že ve svém okolí mám zveráč (žádný řetězec), kde dokáží poradit ... každý s něčím jiným, tak to asi má být, protože chovatel rybiček asi neporadí s plazy (resp. by mi neměl radit, když tazatel ví víc) :) Ale s Pet center mám taky pár neblahých zkušeností... předně jsou neskutečně předražení (chápu, že obchod se zvířaty a "příslušenstvím" má vyšší režii, než chovatel, takže lehké předražení je na místě, ale tohle je trochu moc). Rady se v tomto řetězci člověk určitě nedočká ... stačí některé popisky ke zvířatům a pár otázek a je vidět, že personál je úplně mimo. Zkus se jich zeptat na žrádlo pro psy a uvidíš, že Ti poradí nějaké Pedigree, nebo to nejdražší, co mají. Není se čemu divit, lidi, kteří tam pracují nejsou kvalifikovaní a ani zkušení chovatelé. To že podstoupí jakýsi rekvalifikační kurz neznamená, že něco pochytí. A když u nich dělá někdo kvalifikovaný, tak tam nevydrží (možná výjimečně), z toho plyne, že Pet center a podobné řetězce nejsou zrovna nejlepší :) Jen je mi trochu líto těch zvířat, co tam jsou.