Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2013 11:58
ifauna7

XXX.XXX.107.3

Dobrý den, práve jsem se přistěhoval do Prahy a sháním se po nějakých dobrých zverimexech. Mohl by mi někdp poradit nebo dát adresu na zverimexy v Prazesmajlík?

Děkuji R.

9.10.2013 05:35
lacerta7

XXX.XXX.193.243

Tak záleží, co chcete v tom zverimexu kupovat...
Třeba celkem slušnej zverimex je v Ládví na metru. Ale kupuju tam jenom cvrčky a ještě v nouzi...

9.10.2013 16:59
efulin

XXX.XXX.36.111

Já mám nejraději obchod Carassius v ul. Dejvické (kousek za KFC) a potom jsem ráda chodila do Zoo ve dvoře v ul. Štefánikova 37. Jsou to ty správné obchody bez předražených cvrčků a s možností objednání holat (to mám teda vyzkoušené jen u toho prvního), s prodavači, kteří vědí, co prodávají a velmi slušným sortimentem. Jsem tak nějak alergická na řetězce, jako je Pet Center a podobně.

14.10.2013 23:18
ifauna7

XXX.XXX.107.3

Děkuji za odpovědi, myslel jsem hlavne ohledně krmného hmyzu...kde bych sehnal sarančata, popř. šváby...

14.10.2013 23:40
lacerta7

XXX.XXX.124.63

Tak na nákupy krmného hmyzu se vůbec nevyplatí chodit do zverimexu... Teda asi jde o to, kolik toho potřebujete (pokud máte jednoho chámíka, tak se jít na burzu pro cvrčky nevyplatí)...

18.10.2013 10:34
efulin

XXX.XXX.36.111

Jak je napsáno výše, do obchodu pro tato zvířata nemá moc smysl chodit. Šváby je lépe si chovat sám a sarančata mají jen některé obchody. Zkuste se ale v těch obchodech poptat, protože nikdy nevíte, co jsou ochotní zaměstnanci zařídit. Do Carassia si chodím pro mikrocvrčky, které mnoho obchodů také nechce brát. Odběr sarančat a švábů si můžete docela dobře také domluvit s chovateli krmného hmyzu, kterých v Praze a okolí pár bude.

Neregistrovaný uživatel

24.10.2013 07:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

Dávejte si na pražské zvermexy pozor!!!!! Zvířata tam často mají nemocná. Mě umřeli hned dva křečci koupení v Praze během jediného týdne, přitom jsem je měl už dva měsíce předtím a žádné příznaky nemoci neměli, pitva ukázala že se jedná o plicní onemocnění v je tedy jasné že v obchodních řetězcích řádí epidemie, také jsem tam viděl různé křížence, doporučuji tedy zvířata kupovat u soukromých chovatelů a ve zverimexu jen potřeby.

24.10.2013 17:18
viva

XXX.XXX.153.1

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dávejte si na pražské zvermexy pozor!!!!! Zvířata tam často mají nemocná. Mě umřeli hned dva křečci koupení v Praze během jediného týdne, přitom jsem je měl už dva měsíce předtím a žádné příznaky nemoci neměli, pitva ukázala že se jedná o plicní onemocnění v je tedy jasné že v obchodních řetězcích řádí epidemie, také jsem tam viděl různé křížence, doporučuji tedy zvířata kupovat u soukromých chovatelů a ve zverimexu jen potřeby.

Dobrý den,

To si děláte srandu ?
To, že Vám umřeli dva křečci neznamená, že Praha je zamořená.
Ale je zamořen dodavatel, který zvířectvo dodává do řetězce.

Samozřejmě je vždycky lepší si pořídit mazla od ¨chovatele, ale tohle tvrzení je moc :D
smajlík

Neregistrovaný uživatel

25.10.2013 07:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

No ale kde obchod zvířata bere je jeho rozhodnutí, v mém případě se jedná o virové onemocnění které se snadno přenáší.

28.10.2013 18:21
efulin

XXX.XXX.167.51

Souhlasím s předchozím komentujícím. Ale v tomto vláknu šlo stejně o krmný hmyz, nikoliv o zvířata k dalšímu chovu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík