Dobrý den, chtěl bych se zeptat zkušených chovatelů. Mají barevné mutace Python regius stejné povahové vlastnosti jako přírodní forma?(Klidná, nekousavá, přátelská,...) Netrpí častěji konkrétními problémy nebo nemocemi? (mimo problému s příjmem potravy což je pro tento druh "normální").
Nevíte o někom koho můžete s čistým svědomím doporučit jako chovatele a prodejce těchto plazů?
Děkuji mnohokrát.
Jsou úplně stejný, co jsem viděl dvě kousavý, byly to klasický zbarvení. Náchylnost dle mě stejná jako klasici. S klidným svědomím doporučit? Českej odchov a člověka, kterýho znáš, ale těch tolika není. Nebo zkus Holandsko, Německo. Koukni na inzeráty DM-boa, ne že bys tam kupoval, ale tam máš odkazy na německý chovate. Ale ty ceny...
jamamoto
napsal(a):
Jsou úplně stejný, co jsem viděl dvě kousavý, byly to klasický zbarvení. Náchylnost dle mě stejná jako klasici. S klidným svědomím doporučit? Českej odchov a člověka, kterýho znáš, ale těch tolika není. Nebo zkus Holandsko, Německo. Koukni na inzeráty DM-boa, ne že bys tam kupoval, ale tam máš odkazy na německý chovate. Ale ty ceny...
Za sebe bych určitě doporučila "farmu" Albinosnakes - www.albinosnakes.cz. Byla jsem tam osobně, jsou to příjemní lidé a mají všecky hady v pořádku. Vědí, co dělají
Jen počítejte s úplně jinou cenovou kategorií.