Barevné mutace Python regius

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2014 16:19
obrobrobr

XXX.XXX.32.126

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zkušených chovatelů. Mají barevné mutace Python regius stejné povahové vlastnosti jako přírodní forma?(Klidná, nekousavá, přátelská,...) Netrpí častěji konkrétními problémy nebo nemocemi? (mimo problému s příjmem potravy což je pro tento druh "normální").

Nevíte o někom koho můžete s čistým svědomím doporučit jako chovatele a prodejce těchto plazů?
Děkuji mnohokrát.

12.2.2014 18:30
jamamoto

XXX.XXX.133.146

Jsou úplně stejný, co jsem viděl dvě kousavý, byly to klasický zbarvení. Náchylnost dle mě stejná jako klasici. S klidným svědomím doporučit? Českej odchov a člověka, kterýho znáš, ale těch tolika není. Nebo zkus Holandsko, Německo. Koukni na inzeráty DM-boa, ne že bys tam kupoval, ale tam máš odkazy na německý chovate. Ale ty ceny...

12.2.2014 23:00
obrobrobr

XXX.XXX.32.78

Děkuji mnohokrát za informaci myslel jsem si, že to bude nastejno.

19.2.2014 20:21
elaphka

XXX.XXX.199.30

jamamoto napsal(a):
Jsou úplně stejný, co jsem viděl dvě kousavý, byly to klasický zbarvení. Náchylnost dle mě stejná jako klasici. S klidným svědomím doporučit? Českej odchov a člověka, kterýho znáš, ale těch tolika není. Nebo zkus Holandsko, Německo. Koukni na inzeráty DM-boa, ne že bys tam kupoval, ale tam máš odkazy na německý chovate. Ale ty ceny...

Za sebe bych určitě doporučila "farmu" Albinosnakes - www.albinosnakes.cz. Byla jsem tam osobně, jsou to příjemní lidé a mají všecky hady v pořádku. Vědí, co dělají smajlík

Jen počítejte s úplně jinou cenovou kategorií.

Přidejte reakci

Přidat smajlík