Jak dostat vitaminy do gekona?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2006 19:16

Ahoj,

mám samce hemidactylus triedrus, žere sice perfektně, ale nechce vitaminy. Když mu dám cvrčka, dlouho se nerozmýšlí a sežere ho, zatímco když mu dám cvrčka obaleného ve vitaminech tak k němu čichne a ucukne, a když mu s ním dál mávám před nosem, tak uteče do úkrytu. Neobaleného sežere okamžitě až to o pinzetu cvakne. Nebo se bez vitamínů v klidu obejde? Když mu do terária vypustím obalené cvrčky, tak počká, až se očistí a pak je pochytá....

děkuji za rady.

24.9.2006 19:29

iguanaman napsal(a):
Ahoj,

mám samce hemidactylus triedrus, žere sice perfektně, ale nechce vitaminy. Když mu dám cvrčka, dlouho se nerozmýšlí a sežere ho, zatímco když mu dám cvrčka obaleného ve vitaminech tak k němu čichne a ucukne, a když mu s ním dál mávám před nosem, tak uteče do úkrytu. Neobaleného sežere okamžitě až to o pinzetu cvakne. Nebo se bez vitamínů v klidu obejde? Když mu do terária vypustím obalené cvrčky, tak počká, až se očistí a pak je pochytá....

děkuji za rady.

skus mu kápnout do oka tekutý vytamínový přípravek on si to vyčistý jazykem a je to tam.Mě to zabralo

24.9.2006 20:58

iguanaman napsal(a):
Ahoj,

děkuji za rady.

Ahoj. Niekedy stačí zmeniť značku vitamínov. Skús dať na deň - dva dopredu cvrčky do nádoby s vitamínmi, oni sa ich nažerú a potom nevadí, že žere až keď sa z vitamínov otrasú.

Přidejte reakci

Přidat smajlík