Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.5
při romražování myší a potkanu,Děkuji za nápady a informace.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.45
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
při romražování myší a potkanu,Děkuji za nápady a informace.
Nedávno jsem někde na netu dokonce o chovu hlodavců viděl knihu. Grassel
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.143
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
při romražování myší a potkanu,Děkuji za nápady a informace.
Myše dej do teplý vody a nech pořádně prohřát nebo ho dej na radiátor.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.29.103
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myše dej do teplý vody a nech pořádně prohřát nebo ho dej na radiátor.
Na rozmražení nepotřebuje knihu. Vytáhniho z mrazáku než jdeš do práce, a až přídeš z práce tak je k jdlu. Nebo, když přídeš
z roboty vytáhni a než pudeš spát je k jídlu. Nic na tom nejni.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.102
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na rozmražení nepotřebuje knihu. Vytáhniho z mrazáku než jdeš do práce, a až přídeš z práce tak je k jdlu. Nebo, když přídeš
z roboty vytáhni a než pudeš spát je k jídlu. Nic na tom nejni.
kamos je mrazi jednotlive v igelitovem pytliku, ten potom da do hrnku s horkou vodou a potom vyklopi do terarka. v podstate se ji ani nedotkne. je to rychle a hygienicke :-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.13
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
kamos je mrazi jednotlive v igelitovem pytliku, ten potom da do hrnku s horkou vodou a potom vyklopi do terarka. v podstate se ji ani nedotkne. je to rychle a hygienicke :-)
Co ta prebytecna voda, ktera zbyde i po sliti? Co na mokrou mys nalepeny substrat? Nedostatecne rozmrazeni uvnitr? Takhle asi vznikaji problemy a substratem ucpani plazi....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.13
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na rozmražení nepotřebuje knihu. Vytáhniho z mrazáku než jdeš do práce, a až přídeš z práce tak je k jdlu. Nebo, když přídeš
z roboty vytáhni a než pudeš spát je k jídlu. Nic na tom nejni.
System primerene teple vody je rychly a asi nejlepsi, kdyz se pak hlodavci osusi, neni problem. Doba se da odhadnout podle velikosti hlodavce a dostatecne rozmrazeni a prohrati je dobre zkontrolovat stiskem v brisni oblasti, kdy pri idealnim prohrati nejsou citit zmrzle zbytky a zivocich je na omak teply. Pri postupnem rozmrazeni po delsi dobu /od rana do vecera/ jiz muze dochazet k rozkladnym procesum na povrchu a stejne nedostatecnemu prohrati uvnitr. Idealni teplota pro predkladani je kolem 30-35, tedy temer prirozena. Prilis studena potrava, nebo naopak sparena horkou vodou muze zpusobit travici problemy. Hady asi na zmrzlinu nenaucime....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.95.172
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
System primerene teple vody je rychly a asi nejlepsi, kdyz se pak hlodavci osusi, neni problem. Doba se da odhadnout podle velikosti hlodavce a dostatecne rozmrazeni a prohrati je dobre zkontrolovat stiskem v brisni oblasti, kdy pri idealnim prohrati nejsou citit zmrzle zbytky a zivocich je na omak teply. Pri postupnem rozmrazeni po delsi dobu /od rana do vecera/ jiz muze dochazet k rozkladnym procesum na povrchu a stejne nedostatecnemu prohrati uvnitr. Idealni teplota pro predkladani je kolem 30-35, tedy temer prirozena. Prilis studena potrava, nebo naopak sparena horkou vodou muze zpusobit travici problemy. Hady asi na zmrzlinu nenaucime....
Mně je blbě.............