Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.198.123
Už nad tím přemýšlím dlouho, co si myslíte o tom, mlít ulity plžů jako třeba skořápky? Vždy kdž jdu ven, tak jich minimálně 20 potkam. Samozřejmě by se museli převařit a pak až drtit nebo mlejt, ale co si o tom myslíte?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.24.83
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Už nad tím přemýšlím dlouho, co si myslíte o tom, mlít ulity plžů jako třeba skořápky? Vždy kdž jdu ven, tak jich minimálně 20 potkam. Samozřejmě by se museli převařit a pak až drtit nebo mlejt, ale co si o tom myslíte?
já si o tom myslím to že zničíš hoooodně mlýnků
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.198.123
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já si o tom myslím to že zničíš hoooodně mlýnků
neboj, mam mlejnek ještě ze sovětskýho svazu a na tom můžu mlejt klidně hřebíky a bude v pohodě
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.24.83
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
neboj, mam mlejnek ještě ze sovětskýho svazu a na tom můžu mlejt klidně hřebíky a bude v pohodě
Tak potom dobrá rozhodně pokud se ti to podaří rozemlýt na prášek nebude zajisté žádný problém, ale pokud to bude hrubší je to dost nepříjemě ostré. moje zkušenost a tak jsem toho nechal a používám i nadále skořápky tě je pořád taky dost
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.198.123
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak potom dobrá rozhodně pokud se ti to podaří rozemlýt na prášek nebude zajisté žádný problém, ale pokud to bude hrubší je to dost nepříjemě ostré. moje zkušenost a tak jsem toho nechal a používám i nadále skořápky tě je pořád taky dost
jasně, já používam taky skořápky a sepiovku, ale tohle byl jen takový nápad
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.11.86
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jasně, já používam taky skořápky a sepiovku, ale tohle byl jen takový nápad
Ahoj, já ulity normálně používám pro želvy. Nejdřív ulity nahrubo rozdrtím v hmoždíři, pak párkrát propláchnu, usuším,rozdrtím na jemnější kousky a nakonec umelu ve starém mlýnku na kafe. A je to
S.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.217.26
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj, já ulity normálně používám pro želvy. Nejdřív ulity nahrubo rozdrtím v hmoždíři, pak párkrát propláchnu, usuším,rozdrtím na jemnější kousky a nakonec umelu ve starém mlýnku na kafe. A je to
S.
Já je taky používám pro želvy a to i s obsahem, ale nemelu je jen ne ně lehce šlápnu. Mletá pasta ze šneků by byl opravdu luxus.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.123.22
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Už nad tím přemýšlím dlouho, co si myslíte o tom, mlít ulity plžů jako třeba skořápky? Vždy kdž jdu ven, tak jich minimálně 20 potkam. Samozřejmě by se museli převařit a pak až drtit nebo mlejt, ale co si o tom myslíte?
Ahoj,
ulity plzu jsou teké vhodné. Dobré je delat smes (ulity + skorápky + sepiovka + vitamíny)
© acanthos
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.50.12
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj,
ulity plzu jsou teké vhodné. Dobré je delat smes (ulity + skorápky + sepiovka + vitamíny)
© acanthos
A výborné jsou také ulity mlžů nebo utility chorošů
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.216.215
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A výborné jsou také ulity mlžů nebo utility chorošů
Jo moje ještěři je drtí sami, vyloupou a skořápky zahoděj. Jestli chcete budu vám je prodávat