Neregistrovaný uživatel

Chtěl bych se zeptat zda je nutné v chovu cvrčků topit na 30 nebo stačí pokojová teplota 23. A pak jestli je nutné pro gekončíky noční vápnit smýkaná sarančata. dík Honza
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chtěl bych se zeptat zda je nutné v chovu cvrčků topit na 30 nebo stačí pokojová teplota 23. A pak jestli je nutné pro gekončíky noční vápnit smýkaná sarančata. dík Honza
Topit jo,ale stačí 28. A ty sarančata vápni.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chtěl bych se zeptat zda je nutné v chovu cvrčků topit na 30 nebo stačí pokojová teplota 23. A pak jestli je nutné pro gekončíky noční vápnit smýkaná sarančata. dík Honza
Těm cvrčkům stačí i pokojová teplota.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Topit jo,ale stačí 28. A ty sarančata vápni.
ja nevim, ja bych tedy smykany hmyz v nicem neobaloval. ztrati se tim vyhoda tyhle stravy, ze zvire ochutna i neco jinyho, nez stale stejnou chut roboranu a vapniku...pokud krmite jenom smykanym hmyzem, tak pak asi obalovat, ale pokud je to obcasnej pamlsek, tak rozhodne ne.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Těm cvrčkům stačí i pokojová teplota.
Díky za odpovědi. Honza
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Těm cvrčkům stačí i pokojová teplota.
A to je ten problém. Co to je pokojová teplota?
V obýváku máme 22° a v ložnici 18°. Můj soused musí mít v pokoji trenýrkovou teplotu 26° a kolega v práci dokonce 28°. A aby toho nebylo málo tak červené víno se má podávat při teplotě 14°-16°, přesto se traduje že má mít pokojovou teplot, asi z dob kdy na hradech to byla běžná pokojová teplota.