Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

22.11.2004 08:25
Neregistrovaný uživatel

Hoj, mate nekdo zkusenosti s cistenim / dezinfekci sklenenych teraririi parnim cisticem? Ne kachna, ale klasickej parni cistic 3,5 bar/100°C. Zlikviduje opravdu spolehlive veskere svinstvo?

Neregistrovaný uživatel

22.11.2004 09:36
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Hoj, mate nekdo zkusenosti s cistenim / dezinfekci sklenenych teraririi parnim cisticem? Ne kachna, ale klasickej parni cistic 3,5 bar/100°C. Zlikviduje opravdu spolehlive veskere svinstvo?

Ahoj, no O.K. ale připadá mi to trochu, jako najíždět s tankem do porcelánu (vysoký tlak, vysoká teplota). Takže opatrně s tím, nepoužívat plný tlak, bacha na teplo, sklo pracuje a pak rádo praská. 100°C spolehlivě pozabíjí všechny brebery.

Neregistrovaný uživatel

22.11.2004 11:02
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, no O.K. ale připadá mi to trochu, jako najíždět s tankem do porcelánu (vysoký tlak, vysoká teplota). Takže opatrně s tím, nepoužívat plný tlak, bacha na teplo, sklo pracuje a pak rádo praská. 100°C spolehlivě pozabíjí všechny brebery.

Co jiného použít? Jakou desinfekci? pokud nechci použít pařák? Dík.

Neregistrovaný uživatel

22.11.2004 12:36
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Co jiného použít? Jakou desinfekci? pokud nechci použít pařák? Dík.

Například roztok hypermanganu, nebo obyčejné Savo.

Neregistrovaný uživatel

22.11.2004 12:57
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Například roztok hypermanganu, nebo obyčejné Savo.

ale v případě chemických čističů (taky používám) pořádně opláchnout několikrát vodou a dobře vyvětrat!
janina

Neregistrovaný uživatel

22.11.2004 13:14
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ale v případě chemických čističů (taky používám) pořádně opláchnout několikrát vodou a dobře vyvětrat!
janina

Tvrdáci terarka necistej

Neregistrovaný uživatel

22.11.2004 16:39
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tvrdáci terarka necistej

a pak to u tech "tvrdaku" vypada jak u prasat, co?:)

Neregistrovaný uživatel

23.11.2004 10:54
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
ale v případě chemických čističů (taky používám) pořádně opláchnout několikrát vodou a dobře vyvětrat!
janina

Ideální je ocet - dokáže zlikvidovat některé mikroorganismy, rozpustí usazeniny a především je po mírném vyvětrání (pár desítek minut) naprosto neškodný. I v nejhorším možném případě maximálně mírně podráždí sliznice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík